A túlnépesedéstől veszélyben a Föld! Miért kell mégis szaporodásra buzdítani és támogatni a kormánynak az embereket?
A Földünket a pusztulás veszélye fenyegeti a népességrobbanás miatt:
2 nap múlva megütjük a kerek 7,7 milliárd létszámot!
Naponta több százezerrel vagyunk többen, ennyit már nem fog bírni a természet, ennyien nem férünk el. Az embereket arra kéne buzdítani, hogy ne vállaljanak már gyereket, mert elegen vagyunk, vagy max 1-et. Miért nem ezt támogatja a magyar kormány is?
A matek, ami sokaknak nem megy, #23 úrfi azt írta, hogy 20 év után lesz bútorozott háza a gyereknek örökül hagyva!!!!! 20 év!!!!
Ha húsz évig külföldön dolgozik és csak havi 100 ezret félretesz már az is 24 millió, ami valószínűleg több egy magyarországi ház értékénél.
A számításnál azt gondoltam végig, hogyha 150-200 ezres fizetésről beszél, akkor akkor tegyük föl Németországban megkeresne 600 800 ezret vagy akár egymilliót is. Szállás kijön 150-200 ezerből maximum. Ha csak egy szobát vesz ki vidéken az megvan 100 ezernek megfelelő euróból is.
Többet is tehetne félre 100 ezernél.
Ha valaki szakképzetlen, akkor 450 és 550 között talál munkát. ilyenkor csak munkásszállón vagy másokkal közösen éri meg lakni, akkor marad úgy 350 450 belőle de akkor rezsi sincs csak a kajaköltség. Az meg ugyanannyi vagy alig több a magyarnál.
minek hazudjak ha az igazság is pont elég?
Hagyd a fenébe, itt nem a külföldi munkavállalásról van szó, hanem antifidesz propagandáról. Szerintük itt már lassan ember sincs mert annyira rossz. Ha nem az ő pártjuk nyer, már kongatják a vészharangot.
Az eredeti kérdésnek sincs köze a túlnépesedéshez, szimplán a kormányt bírálja. Még mindig nem voltak képesek megemészteni a libsik, hogy újra és újra pereceltek a választásokon és ez nem fog az elkövetkezendő években sem megváltozni. Így hát hőbörögnek és külföldre mutogatnak. Menjenek, pá.
#32! Miért a 20 éves hitel és az eladósodottság, hogy a pénzed egy banknál landol, és mindened egy ház, amit lehet évekig el sem tudsz adni az annyival jobb? Olvasd el #22 eredetileg #23 válaszát, hogy ő majd húsz év alatt kinyögi és előadja hozzá, hogy ez milyen szép.
#33! Én csak ahhoz szóltam hozzá, hogy ki itt a proli, se az nem érdekel ki van pont kormányon se az, hogy miről szól a kérdés most. Csak végiggondoltam, hogy mennyire buta dolog, ha valaki arról beszél, hogy nem kell pénzhajhásznak lennie, de ezt azzal támasztja alá, hogy feltétlen kell egy ház neki húsz év alatt, csak azt már nem érti meg, hogy ugyanannyi idő alatt külföldön megkereshetne kétszer annyit vagy ha úgy tetszik jobban vehetne két házat is.
Megértem, hogy dühösek vagytok, amiért végig tudom gondolni, ti meg nem akarjátok.
Mert ennyi eszük van. Norvégiában is megmondták(ami kétszer akkora mint magyarország és fele ennyi a népessége) hogy csak azoknak az országoknak van szüksége sok emberre akik nem jók semmiben és így akarnak kitünni.
Sajnálom,de ez az igazság.
37
Ha elolvastad volna a 35-öst, csöndben maradtál volna.
Egyébként, a kínai egykepolitika csak a városokra vonatkozott, és évtizedek óta özönölnek szét a világba a nem városi többedik gyerekek, van, aki hívja maga után a többit is.
Hogy MIÉRT " vezették be", és mennyire volt hatékony, az vitás. Hiszen CSAK a Kínán belüli számokat közlik, az Amerikában 3 gyerekes kínaiakról sehol nincs szó. Egyelőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!