Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ellenzékiek ti nézitek a...

Ellenzékiek ti nézitek a közmédiát MTV?

Figyelt kérdés
Mert annyira mondják az ellenzékiek, hogy kiegyensúlyozott liberális hírek is kellenek. Ennyire azt nézitek?
2019. ápr. 24. 20:19
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
86%
Milyenek azok a liberális hírek?
2019. ápr. 24. 20:25
 2/22 anonim ***** válasza:
59%
Persze nézzük és szörnyülködünk.
2019. ápr. 24. 20:25
 3/22 anonim ***** válasza:
74%
Nagyon kevés az információtartalma, egész nap a migránsokról megy a téma, ezért nincs értelme nézni. Az a platform nem kiegyensúlyozott nézőknek való, hanem az agyhalottaknak. Az origo jobb kormányoldali forrás, ott csak a hírek fele szól a migránsokról, de így is nagyon ügyelnem kell rá, hogy ne rohadjon ki az agyam.
2019. ápr. 24. 20:37
 4/22 anonim ***** válasza:
37%
Én nézem néha. Reggelente készülődéshez szeretek híradót nézni. Gyakorlatilag nincsenek ellenzéki híradók az RTL klub bulvarpletykai meg nem érdekelnek. Ezért is van hogy néha már kora reggel felhúzom magam...
2019. ápr. 24. 20:39
 5/22 anonim ***** válasza:
75%

Időnként odakapcsolok,mert ugye az mtv csoport adóból megy,mégis kormányszócső ami valahol hihetetlen hogy létrejöhetett.

Nah és kb 3 hete kapcsoltam oda amikor fel akarták buzdítani a görögországban lévő migránsokat.

A bemondó mondta hogy erőszakos támadás meg jönnek így meg úgy. Aztán a képeken meg gyerekek fogócskáztak a menekülttáborban,a férfiak babakocsit toltak. Szóval ritka rossz etapot választottak mert több volt a nő meg a gyerek mint a férfi.

Csodálkoztam is hogy miért nem a 15ös képekkel hergeltek ahol tényleg csak palik jöttek. Szóval inkább lefújták a támadás hisztit viszonylag gyorsan mert túl békésnek bizonyultak a támadók.

2019. ápr. 24. 20:42
 6/22 anonim ***** válasza:
65%
Liberális hírek...XD
2019. ápr. 24. 20:50
 7/22 anonim ***** válasza:
28%
Mégis melyik ellenzéki politikus nézi szerinted ezt a fórumot rendszeresen ahhoz, hogy értelme legyen ennek a megszólításnak? Karigeri, Fegyőr?
2019. ápr. 24. 20:50
 8/22 anonim ***** válasza:
62%

Hányingerkeltő amit a kormány média csinál, perek sorozatát veszítik el a hazugsággyártásuk miatt.

Nem olvasom és nem nézem őket.

[link]

2019. ápr. 24. 20:52
 9/22 anonim ***** válasza:
60%
nem vagyok ellenzéki de a közmédia nekem az sok. másról nem szól már évek óta csak a migrikről. Még o hogy az időjárás jelentés nem erről szól
2019. ápr. 24. 21:06
 10/22 anonim ***** válasza:
51%

Természetesen nem nézem, mit nézzek rajta? Ennél nagyságrendekkel kisebb fost sem nézek, sem tévét egyáltalán, akkor a tömény, igénytelen szennyet minek bámulnám?

Csak néha kapok belőle egy keveset, amikor a szüleimnél vagyok, mert ők néznek tévét, és egyenesen beszopnak azonnal mindent mélytorokra a közmédiából, aztán persze mindig el is mennek leszavazni aggódva a Fitymászra, hogy jaj a migránsok.

Az a pár mondat is, amit ilyenkor elkapok belőle, elképeszt, hogy milyen ócska manipulatív hazugságokat tolnak bele szerencsétlen műveletlen prolik meg elbutult, a való élettől elszakadt nyomorult nyuggerek arcába.

2019. ápr. 24. 21:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!