Ellenzékiek ti nézitek a közmédiát MTV?
Időnként odakapcsolok,mert ugye az mtv csoport adóból megy,mégis kormányszócső ami valahol hihetetlen hogy létrejöhetett.
Nah és kb 3 hete kapcsoltam oda amikor fel akarták buzdítani a görögországban lévő migránsokat.
A bemondó mondta hogy erőszakos támadás meg jönnek így meg úgy. Aztán a képeken meg gyerekek fogócskáztak a menekülttáborban,a férfiak babakocsit toltak. Szóval ritka rossz etapot választottak mert több volt a nő meg a gyerek mint a férfi.
Csodálkoztam is hogy miért nem a 15ös képekkel hergeltek ahol tényleg csak palik jöttek. Szóval inkább lefújták a támadás hisztit viszonylag gyorsan mert túl békésnek bizonyultak a támadók.
Hányingerkeltő amit a kormány média csinál, perek sorozatát veszítik el a hazugsággyártásuk miatt.
Nem olvasom és nem nézem őket.
Természetesen nem nézem, mit nézzek rajta? Ennél nagyságrendekkel kisebb fost sem nézek, sem tévét egyáltalán, akkor a tömény, igénytelen szennyet minek bámulnám?
Csak néha kapok belőle egy keveset, amikor a szüleimnél vagyok, mert ők néznek tévét, és egyenesen beszopnak azonnal mindent mélytorokra a közmédiából, aztán persze mindig el is mennek leszavazni aggódva a Fitymászra, hogy jaj a migránsok.
Az a pár mondat is, amit ilyenkor elkapok belőle, elképeszt, hogy milyen ócska manipulatív hazugságokat tolnak bele szerencsétlen műveletlen prolik meg elbutult, a való élettől elszakadt nyomorult nyuggerek arcába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!