Miért piszkálják az ellenzékiek Németh Szilárdot a megjelenése miatt?
Mert mindenkinek szembeötlő hogy egy ilyen buta paraszt mi a fenét keres ennyire magas pozícióban?
Vagyis pont fordítva van mint gondolod. A megnyilvánulásaival és dilettanizmusával hívta fel magára a figyelmet és ezek után került terítékre az,hogy nem elég hogy ostoba és kultúrálatlan még csúnya sőt még dagadt is.
Láttam én más sok kövér embert, sok csúnya embert. Ha oda mennek, ahol nézni kell őket, az nem jó. Egyébként nem számít.
Na de ha valaki megjelenik (és mindegy, sovány vagy kövér, szép vagy csúnya) és lerí róla a bunkóság, ha megszólal, máris bizonyított, továbbá ezt összevetem azzal, mire van hatása, akkor sírhatnékom támad. És vagy elbujdosni vagy ölni támad vágyam.
Olvashattad az előző válaszokat: azért kritizálják, mert ŐK ilyenek. Másokat leszólnak. Amúgy nem csak őt kritizálják, akik Német Szilárdot leszólják az az összes többi emberben is keresnek valami mocskolni valót ha fideszes vagy nem a fidesszel ellentétesen szólal meg.
Tőlük ennyi telik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!