Miért tiltakoznak a fideszesek ha bérfelzárkóztatásról esik szó a kérdésekben?
Amint előjön egy kérdés kapcsán, hogy jó lenne ha magasabbak lennének a magyar bérek a fideszes kommentelők kétségbeesetten bizonygatják, hogy ez semmire sem vezetne, jó ahogy most van.
Kinek az oldalán áll a fidesz ha nem akar magasabb életszínvonalat a magyar embereknek ?
Ugyanezek ingyen pár kg almáért sorban állnak órákat ha kell.....
Marha nagy igénytelenség,tudatlanság.
Megint egy hülye kérdés arról, hogy a "fideszesek" miért akarják, csinálják?
Nem akarják. Fideszes vagyok és soha nem tiltakoztam a magas bérek ellen, soha nem beszéltem arról, hogy ne lenne jó vagy fontos a bérfelzárkóztatás.
Olvastál valamikor valamilyen választ ami nem egyezett ,meg azzal amit te kitaláltál és jön belőle az ostoba kinyilatkoztatás, hogy a fideszesek úgy együtt mind azt gondolják. Nem így van.
"Fideszes vagyok és soha nem tiltakoztam a magas bérek ellen..."
Dehogynem. Ahányszor a Fideszre szavazol, annyiszor tiltakozol ellenük.
Aha. Ehhez képest a fidesz kormányzatai voltak azok egyedül, amiknél úgy volt béremelés, hogy az meg is maradt mert nem vitte el az infláció. Ti siránkoztatok 211-ben és utána is folyamatosan, hogy a minimálbér ilyen nagy mértékű emelése az csődbe viszi a cégeket, belerokkan a gazdaság. MOST emelkednek a bérek, nem kicsit. Mikor volt olyan, hogy az orvosok bére két egymást követő évben 100 ezerrel nőt alapban majd az emelés utána is folytatódik? Mikor volt olyan, hogy 4 év alatt 70%-os béremelést jelentenek be az egészségügyben, miközben az infláció 3-4%?
Nem a szöveg megy a bérfelzárkóztatásról, hanem TÖRTÉNIK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!