A Fidesz nem gondol arra, hogy ha nem hozna önkényesen vitás kérdésekben döntéseket, törvénymódosításokat, akkor nem tüntetnének az emberek?
Persze értem én, mindig könnyebb másokban keresni a hibát, meg ezredszer is Sorosozni, mert a tüntetéseket rögtön ezzel magyarázták, hogy az ő bérenceik, meg a szokásos sémákat ismételgetik állandóan ahelyett, hogy végre magukba néznének.
Ez persze nyilván nem menti fel a randalírozókat, de ez a lényegen nem változtat.
Esetleg még az általuk istenített nemzeti konzultációt is használhatnák valóban fontos dolgok megkérdezésére, de hogyhogy nem, valahogy mindig a fontos dolgokat hagyják ki.
#1 Azt ugye rémlik, népszavazást akartak a kérdésről?
Nem ennek meg annak a pártnak a véleményét, hanem a emberekét!
"Amikor a dolgozók érdekeit akarták védeni a vasárnapi boltbezárral..."
És még mindig ezt a szöveget akarjátok erőltetni? Miért csináltok ekkora bolondot magatokból a Fidesz kedvéért? A vasárnapi boltzár hazugságuk éppen a túlóratörvénnyel bukott le, most már aztán ha a földhöz verik magukat sem hiszi el senki, hogy a népet akarták pihentetni vasárnap és nem a haverok bolthálózatait helyzetbe hozni.
#1 ti komcsik nem érthetitek, hiszen beteg elmétek van, de normális ember érti.
Mi keressük a jót is a kormány tevékenységében, de nem igazán találjuk, hacsak az EU-s direktívák magyar jogszabályokba iktatását nem vesszük annak, dehát az úgy is kötelező, ha az EU lélegeztetőgépén akarunk élni.
Engem nem érint, ezért nem nagyon figyeltem, de már nyáron is volt arról szó, hogy a szakszervezetekkel tárgyaltak ezzel vagy ilyen témával- kapcsolatban.
Szóval nem nem volt önkényes, többször mutatták azokat a szakszervezeteseket, akiket most december elején is.
Lehet, hogy akik most azt mondják, hogy ki volt hagyva meg nem is tudtak róla, azok még annyit se hallottal-láttak mint én. Pedig szó volt róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!