MI lenne a menekültekkel ha 10 000-res tömegek tüntetnének ellenük?
Engem annyira idegesít. Azt tehetnek a MI országunkban amit akarnak. A rendőrök csaj ejnye-bejnye, könnygáz, mikor lazán lehet a határon shotgunnal mászkálni szerintem.
MEg Orbi Update börtöne.. Most akkor a börtönben tartsuk el őket?
Mindenkit idegesít, de...
"A rendőrök csaj ejnye-bejnye, könnygáz, mikor lazán lehet a határon shotgunnal mászkálni szerintem."
Nem, nem mászkálhatnak a rendőrök a határon "shotgunnal" (ezt elolvasva már kétlem, hogy 18 felett lennél), akár tetszik, akár nem, a könnygáz meg nem olyan kellemes. Próbáld ki.
Azt nem tudom, hogy milyen börtönről beszélsz.
De nem ezt mondta Orbi?
HAtársértők börtönbe 3 évre.
Nincs időm ilyesmire.Dolgoznom kell a devizahitelem miatt.
Ha netán országos balhé lenne,azonnal felfüggesztem a törlesztést.Csak szòlok.
Az illegális határátlépőket elvileg most is zárt táborban tartják. Ha nem így van, akkor a rendőrség nem a törvényeknek megfelelően jár el.
Nem a menekülteke kell utáni, hanem a szoksáso hazai bénázást, hogy senki nem képes felelősséget vállalni, csak megy a hárítás.
Nem kell tüntetni ellenük, mindent megtesznek ellenük tüntetés nélkül is, szerencsére.
Nem értem, milyen börtönről beszélsz. Arról volt szó, hogy az idegen törvénysértőket azonnal kitoloncolják, nem?
Esetleg információszerzésre használható egyéneket kell belül tartani, de az logikus, igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!