Miért nem hozta le hírként az M1 hogy a Notre Dame-ot migránsok gyújtották fel?
"Minden esetre gyanús, hogy pont Húsvét előtt gyullad ki"
Mivel a kereszténységnek az év teljes hosszában vannak jelentős ünnepei, igen nehéz lenne bármilyen eseménnyel elkerülni azt, hogy valami előtt történjenek meg. Ha 3 hete történik akkor a böjti időszak lett volna éppen, ha 1 hónappal később történt volna, akkor pont Pünkösd előttre esik.
Ettől még lehetett szándékos, talán majd kiderül valaha ha így volt. Talán olyan lesz, mint a Kennedy gyilkosság, hogy senki nem tudja mi volt, de mindig mindenki tudni fogja, hogy mi történt.
Mert nem lenne alapja, ezt ők is tudják.
A "röhögnek a muszlimok", gyanúsítgatók tudták, hogy Jeruzsálemben is kigyulladt egy mecset? Nem, mi? Erről nem szólnak a hírek. És most próbáljatok meg örömködni.
Mert annak ellenére, hogy az ellenzéki propaganda azt mondja, hogy az M1 kamu híreket közöl ez nem így van.
Nem kell összekeverni a 444 meg társaival.
Miért olyan hihetetlen, hogy megpróbálták felgyújtani? Még ha nem is igaz, de sajnos ez nagyon reális hír a mai keresztényellenes világban, hogy megpróbáljanak felgyújtani egy templomot.
New yorkban is megpróbálták nem sokkal Notre Dame után, szerencsére megfogták a rendőrök.
#19 csakhogy amíg egy test nem tépődik szét magától, addig a tűzhöz nem kell közvetlen emberi beavatkozás, elég egy pici occó kínai elosztó, szakadt vezeték stb. Persze ez is emberi mulasztás, de nem szándékos.
De ha feltételezések alapján konkrét dolgokat vonunk le, akkor van egy ötletem. Miért olyan hihetetlen, hogy megnyertem az ötös lottót? Nagyon is reális esély van rá, hogy ez igaz, hiszen szokott az embereknek lenni telitalálatosa. Szóval ugorjunk egy nagyot, és ne csak feltételezgessünk, én nyertem meg a főnyereményt, ide vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!