Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A marihuanat itthon miért nem...

A marihuanat itthon miért nem legalizálják?

Figyelt kérdés
Óriási pénz lenne az államnak, felszámolná a bűnözés erre irányuló részét, mindenki ellenőrzött jó minőséget kapna, gyógyászati célra használható.

2019. ápr. 17. 11:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
52%

Engem pl.zavar hogy megyek az utcán és az elöttem sétálóktól száll a képembe a füst vagy valahol állok pl.buszmegállóban és kapom a képembe a nagy adag füstöt.Én betegszek meg a végén,amikor nem is dohányzok

2019. ápr. 17. 15:08
 12/19 anonim ***** válasza:

"leszoktató kampányokat kellene szervezni."-

Szerintem vannak ilyenek. Meg főleg a fiataloknak iskolákban prevenciós kampányok. Aztán még is sok fiatal el kezd cigizni, mert menő dolognak hiszik.

2019. ápr. 17. 15:11
 13/19 anonim ***** válasza:
37%
#12: Ezt úgy kéne, hogy a kölyköknek az jöjjön le, hogy aki bagózik az nem jófej, hanem hülye.
2019. ápr. 17. 15:50
 14/19 anonim ***** válasza:
33%

Mert a dilettáns Juhász Péteren kívül soha nem volt komolyabb politikus, aki ezen ötlet mögé beállt volna. Logikus is, egy olyan országban ahol a felnőtt lakosság

10%-a küzd alkoholproblémákkal, nem biztos, hogy a legalizálás lenne a legjobb ötlet. Mondom ezt úgy, hogy néha én is élek vele. Az ilyen "legalize it" szandás, rasztás arcoktól meg hányingerem van.

Lehet pár évtized múlva, amikor felnőtt már egy másik generáció, lesz reális esély erre, de a közeljövőben nem tartom elképzelhetőnek, meg nem is látom indokoltnak.

2019. ápr. 18. 08:37
 15/19 Bandrás74 ***** válasza:
A lobbizás miatt.gyógyszer iparnak se kell,mert használ.Használhatná még a növényt,a papír ipar is,textil ipar stb.Több ezer éve használják mint gyógynövényt.
2019. ápr. 21. 17:17
 16/19 anonim ***** válasza:
Akinek "szüksége van arra a pénzre", az így adómentesen hozzájut... Az államnak nincs pénze, pénze az adófizetőnek van, az állam csak az elosztásért felel (jobb helyeken felel is érte...). Minket 0-24 kábítanak, minek ide fű... Ha nem lennénk alapból elég hülyék, akkor legalizálnák, de erre semmi szükség.
2019. máj. 5. 21:12
 17/19 anonim ***** válasza:

Tessék utánanézni, kedves ellenzők, hogy maga a kender mennyire hasznos növény. Az sem rossz, ha kimozdultok a nagyvilágba, az is sokat segíthet. :) A fű nem okoz elbutulást, sem alacsonyabb IQ-t. Magyarországot és a magyar felfogást tekintve inkább a fű hiánya okozhat ilyesmit.

De ne aggódjatok, bemásolok nektek egy nagyon egyszerűen elérhető linket, ahol megismerhetitek e gyönyörű növényt. Úgy küldöm nektek, hogy kattintás után egyből a fontos részhez dobjon, hogy biztosan megtaláljátok. Ja és persze magyar nyelven, nem várom el tőletek, hogy más nyelven is beszéljetek.

U.I.: Enyhe társadalomkritikát tartalmazhat, de egyébként teljesen komoly. :)

2019. máj. 11. 23:29
 18/19 anonim ***** válasza:

[link]

Előzőleg lemaradt, bocsi, már kezdek elbutulni a fűtől. :(

2019. máj. 11. 23:30
 19/19 anonim válasza:
Mert f*sszopók mind!!!
2019. júl. 5. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!