A marihuanat itthon miért nem legalizálják?
Engem pl.zavar hogy megyek az utcán és az elöttem sétálóktól száll a képembe a füst vagy valahol állok pl.buszmegállóban és kapom a képembe a nagy adag füstöt.Én betegszek meg a végén,amikor nem is dohányzok
"leszoktató kampányokat kellene szervezni."-
Szerintem vannak ilyenek. Meg főleg a fiataloknak iskolákban prevenciós kampányok. Aztán még is sok fiatal el kezd cigizni, mert menő dolognak hiszik.
Mert a dilettáns Juhász Péteren kívül soha nem volt komolyabb politikus, aki ezen ötlet mögé beállt volna. Logikus is, egy olyan országban ahol a felnőtt lakosság
10%-a küzd alkoholproblémákkal, nem biztos, hogy a legalizálás lenne a legjobb ötlet. Mondom ezt úgy, hogy néha én is élek vele. Az ilyen "legalize it" szandás, rasztás arcoktól meg hányingerem van.
Lehet pár évtized múlva, amikor felnőtt már egy másik generáció, lesz reális esély erre, de a közeljövőben nem tartom elképzelhetőnek, meg nem is látom indokoltnak.
Tessék utánanézni, kedves ellenzők, hogy maga a kender mennyire hasznos növény. Az sem rossz, ha kimozdultok a nagyvilágba, az is sokat segíthet. :) A fű nem okoz elbutulást, sem alacsonyabb IQ-t. Magyarországot és a magyar felfogást tekintve inkább a fű hiánya okozhat ilyesmit.
De ne aggódjatok, bemásolok nektek egy nagyon egyszerűen elérhető linket, ahol megismerhetitek e gyönyörű növényt. Úgy küldöm nektek, hogy kattintás után egyből a fontos részhez dobjon, hogy biztosan megtaláljátok. Ja és persze magyar nyelven, nem várom el tőletek, hogy más nyelven is beszéljetek.
U.I.: Enyhe társadalomkritikát tartalmazhat, de egyébként teljesen komoly. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!