Hol lehet sajtófotó dijra felterjeszteni a DK
rendezvényen készült képet?
Figyelt kérdés
Fotósunk elérte a szakmaiság csúcsát amikor sikerült neki egy nyilvános rendezvényen egy nő szoknyája alá fotózni. Nem tudom hogy egyedi képnek szánta vagy egy sorozat első példánya a kép és lesz folytatás is. Várom a politikus urakról készült hasonló fotóit is.
2019. ápr. 16. 09:20
1/10 anonim válasza:
Hol a fotó??? Én nem láttam sehol sem, csak cikkeznek róla. Tényleg olyan durva? Vagy csak kellett egy erős túlzás az újabb gyűlölködéshez?
Azért ez nem az a tipikus szoknya alá fotózás. Az nem ilyen. Mész az utcán és alád tolnak egy gépet, az a szoknya alá fotózás valójában.
Itt egy lány/nő elfelejtette, hogy túl rövid a szoknyája ahhoz, hogy így üljön. Szoknyában nem szabad így ülni.
2019. ápr. 16. 11:06
4/10 anonim válasza:
A fotóban nincs semmi különös, véletlen is készülhet ilyen kép. A probléma, a hatalmas gáz itt az, hogy az állampárti média szándékosan készítette el egy gyerekről, egy diáklányról. De ezen a ponton is még meg lehetett volna állni. De a keresztény kormány médiája fogta ezt a fotót és egy végtelen alja, minden színvonalat alulmúló cikket kreált a segítségével. Itt tartunk, Fidesz 2019.
2019. ápr. 16. 11:11
5/10 A kérdező kommentje:
Egy ilyen fotót egy politikai újságiró töröl és nem adja hozzá a nevét akár hibázott a hölgy akár nem.
2019. ápr. 16. 11:45
6/10 anonim válasza:
5: ez nem politika, hanem bulvár. Ott meg vannak bőven ilyenek.
2019. ápr. 16. 12:24
7/10 anonim válasza:
Nem értitek a szituációt... A DK akar lenni a baloldal vezető ereje, ehhez minden eszközt megragadnak, Ceglédi Csabát ezért tették fel az EP listájukra és egy ilyen bugyi villantós képnek is csak örülnek.
2019. ápr. 16. 14:33
8/10 anonim válasza:
Nyilván pontosan tudták, hogy tele lesz minden fotósokkal. Ez nem egy utcán sunyiban elkapott felvétel.
Közszereplő, egy nyilvános eseményen. Látta a kamerákat, nem lesből fényképezték.
Mondjuk annyiból hülye volt a fotós, hogy szerintem tuti ezt is eltervezték, és sajnos ráugrott.
2019. ápr. 16. 14:35
9/10 anonim válasza:
Jó lesz a dk arcának (bugyijának). :D Szerintem a képen lévő illető nem pont ilyen népszerűségre vágyott. Most a szekta politikailag megpróbálja ezt a javára fordítani, utána szerintem meg a csaj megy a süllyesztőbe, szépen oda küldik mint a többit is eddig.
2019. ápr. 16. 21:47
10/10 anonim válasza:
A politikai újságíró törli?😂
A fidesz médiában megélhetési és bulvár újságírás van. De nezd meg hany cikk alatt van ott az újságíró neve? Nem nickname hanem az igazi. Miért nincs ott?A masik hogy kapcsolgasd végig egyszer egész órában a rádiókat és hallgasd meg a híreket. Egységesen van leosztva és ugyanaz mindegyiken. Szégyen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!