Aki liberális azt tényleg érdekli a transzneműek sorsa? Tényleg ezt ennyire fontos témának tekinti? És ha igen miért? Nincsenek ennél fontosabb ügyek?
Szerinted nem fontos.
Bezzeg az adója az kell,amiből a családi adókedvezményt meg a CSOK-ot lehet fizetni.
Ezt úgy hívják kihasználás.
Úgy bírom, amikor emberek két kommenttel később már elfelejtik, mit írtak:
"Senki nem mondta egy szóval sem hogy bántani kéne őket, ne legyetek már ennyire üldözési mániásosak! "
vs
"És ha én esőnek érzem magam és arconpisállak az utcán"
"Bár amilyen kiherélt bétahímekből állnak a liberális férfiak "
"kivanatosnak tekintitek az osszes idetlen abberalt embert "
" Nem meritek kimondani arrol ami rossz hogy rossz. Pedig belul ti is tudjat hohy igazam van."
Szerintem rossz, hogy lelkileg és mentálisan sérült, tanulatlan, agresszív tuskó vagy. Látod, ki merem mondani, és zokon is veszed. Pedig belül tudod, hogy igazam van.
És nekem igenis nagy probléma, ha a begyöpösödöttek állandóan csinálják a fesztivált, mert megijednek valamitől, amit nem képesek felfogni.
Valójában arról van szó, hogy a liberalizmus szlogene, mint egy reklámnév mögé bújtatnak propagandát. Aki egészséges és fínom kakaót akar inni, az Neszkvíket iszik. Ismerős? A knkurencia is másolja a vitaminporozást meg a csomagolás színeit, neveit hogy azonosuljon vele.
Azt mondja a globális elit, hogy a liberilzmus a jó, mert a neve szabadot jelent az pedig rossz nem lehet. A liberalizmusnak hazudják a genderizmustól kezdve az áldozd fel a hazád a vademberekig mindenféle olyan eszementséget, amihez a valódi liberalizmusnak távolról sincs köze.
A mai liberális ember pedig mindent átvesz, amit ebbe a jelzőbe belepakolnak. Ebben sokat segít a média agymosása. A mai fiatal a szó jelentését sem ismeri, csak azt hogy zsír liberálisnak lenni, mert az nagyon szupcsi
Ilyet szól "Bétahím" xD
Te meg transz fajú vagy és farkasnak vagy csimpánznak képzeled magad? Mert ebből az jön le.
Amúgy meg, te nem "vállalod a véleményed" te felmászol az internetre és mindenkinek a pofájába vágod a véleményed, aztán kb. Megvádolod a "lipsipropagandát" ugyanezzel.
A probléma ott van, te suttyó, hogy te többet pörögsz a másik ember életén mint ő maga, ÉS mind e mellett abban a téveszmében szenvedsz hogy te megmondhatod másnak mi a normális AZTÁN megvádolsz másokat hogy meg akarják mondani mi a normális.
Nem vagyok kimondottan liberális, sok szempontból konzervatívan vélekedek, de az LMBTQ emberekkel kapcsolatban azt gondolom, hogy gonoszság őket emiatt bántani. Te olyannak születtél amilyen vagy, ők olyannak születtek, amilyenek. Ahogy te létezel ők is léteznek. Amiket te érzel, azokat ők is tudják érezni. Ami neked rosszul esik, az nekik is.
Ennek belátásához kell lelkiismeret és empátiás készség. Az emberek nagy részéből ezek hiányoznak egy tanulmány szerint. Ezért ilyen vad a világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!