Aki liberális azt tényleg érdekli a transzneműek sorsa? Tényleg ezt ennyire fontos témának tekinti? És ha igen miért? Nincsenek ennél fontosabb ügyek?
" ha leállna a szexualis devianciák propagálása jelentősen csokkenne a vele szembeni indulat is."
Én meg pont az látom, főleg a hazai médiában, hogy a "szexuálisan deviánsok" nem nagyon mozgolódnak, ellenben szinte már minden napos, hogy valahol felhergeli egy újságírónak nevezett valaki a jónépet a "szexuálisan deviánsok" ellen, a jónép meg jó kiskutya módjára el is kezd csaholni a megfelelő irányba.
Szóval ha leállna a "szexualis devianciák" elleni folyamatos hergelés, jelentősen csokkenne a vele szembeni indulat is.
Nézd, kérdező. Megértem, hogy kisebbségi komplexusod van, amit azzal próbálsz kompenzálni, hogy másokat köpködsz és beszólogatsz nekik, de nekünk erre nem igazán van igényünk, ahogy az eddigi kommenteket elnézem.
Úgy hogy nyugodj le szépen és gondolkodj el az életeden, hogy vajon mi ment félre benne. Biztos vagyok benne, hogy neked legelőször is magaddal van problémád és azért gyűlölöd ennyire a világot, mert arra vetíted ki a saját gondjaidat, de azokkal leginkább neked kell megbirkóznod, nem másoknak. Mások legfeljebb csak segíteni tudnak a nagy küzdelemben.
Örülök, hogy segíthettem.
"Nálunk nimcs nagy propagandája de csak azért mert védekezik a kormány."
Szóval akkor mégiscsak beismeritek, hogy nincs "balliberális médiatúlsúly", ahogy azt a kormánymédia állította?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!