Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok hozzá, hogy...

Mit szóltok hozzá, hogy trágárka a DK rendezvényen villantott?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 16. 08:27
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
4%
8# Egyébként még az jutott eszembe,hogy ha te már "body shaming" - ről beszélsz, akkor a "president shaming" az nyilvánosan engedélyezett, helyénvaló, mindenféle következmények nélkül, bárkinek, bármikor??! Nos???
2019. ápr. 16. 11:00
 12/27 anonim ***** válasza:
97%
Valahol azért elég nagy bátorság a jobbos kommentelők részéről felvállalni, hogy ennyire nem láttak még női bugyit és ekkora szenzáció nekik. Azt hittem, az ő macsó köreikben ez cikinek számít.
2019. ápr. 16. 11:00
 13/27 anonim ***** válasza:
73%
#11 Áder közszereplő, Blanka nem. (Nem, egyetlen beszólás a tévében nem teszi azzá, ahhoz több kell.) Ádert a tevékenysége miatt kritizálják, nem a külseje miatt. Ettől függetlenül a bajszos szarozás szerintem se helyénvaló, én nem is szoktam mondani (az O1G-t se, szerintem árt a politikai kultúrának, már ami még megmaradt belőle), de a szólásszabadságba belefér.
2019. ápr. 16. 11:05
 14/27 anonim ***** válasza:
9%
13# akkor meg az én szólásszabadságomba meg hadd férjen bele az, hogy szerintem ócska, proli magatartás így beszélni a köztársasági elnökről, és aki DK rendezvényen "így" megjelenik az már gyakorlatilag közszereplő, nem??
2019. ápr. 16. 11:33
 15/27 anonim ***** válasza:
88%

Nagyon szánalmasnak tartom a fotóst és a többi IQ huszárt, aki ezen lovagol.

Huszonéves nőként mondom, hogy nem volt jó választás a ruhája, de kb minden nő beleesik egyszer a hibába. Otthon tükör előtt jól néz ki, majd utólag a fotókon derül ki, hogy hoppá.. Egyszer bálon voltam, sikerült egy hasonló képet lőni rólam az egyik barátnőmnek, utólag láttam. Megeshet mindenféle feltűnési viszketegseg nélkül is.

Én teljes mértékben azt ítélem el, aki lefotozta, megosztotta. És a sok retardáltat, akiknek van igényük ilyen kontentekre.

A nagy keresztények olyan stílusban osztották a lányt a kommentekben, hogy a gyomrom kifordult. És akkor ő a trágárka.

2019. ápr. 16. 12:39
 16/27 hollófernyiges ***** válasza:
97%
A keresztyén erkölcsöt láthatjuk működés közben, hölgyeim és uraim.
2019. ápr. 16. 12:42
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

Ezen miért csodálkoztok ? 1000 éve ilyenek a keresztények. Elmentek a templomba rimánkodi utána meg élve elégették a boszorkányt, meg kardélre hányták a muzulmánokat, dél amerikai őslakókat meg a többit.

Most meg a kisfiúkat molesztálják a papjaik.

Jó kis vallás.

2019. ápr. 16. 12:48
 18/27 anonim ***** válasza:
88%
Kizárólag Fidesz szavazók érdeklődésére számot tartó hír és nekik teljesen megfelelni akaró színvonalon tálalva.
2019. ápr. 16. 12:58
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

"és aki DK rendezvényen "így" megjelenik az már gyakorlatilag közszereplő, nem??"

Nem.

"akkor meg az én szólásszabadságomba meg hadd férjen bele az, hogy szerintem ócska, proli magatartás így beszélni a köztársasági elnökről"

Senki nem is akadályozza, hogy kimondd.

2019. ápr. 16. 15:02
 20/27 anonim ***** válasza:
0%

"még öltözködni sem tud! Odamegy egy baby- doll- bá, ráadásul kirakja az undorító vastag csülkeit, és amúgy olyan rövid volt a ruhája,"

Ez így volt megkomponálva, hogy jöjjenek hozzá a pénzes pasik.

2019. ápr. 16. 15:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!