Akik szerint az LMP egy undorító, összefogásellenes párt, aki a Fideszt segíti Puzsérral együtt, mit gondolnak az MSZP tavalyi, nevetséges,27-3-as visszaléptetési ajánlatáról?
Nem gondoljátok, hogy ha az MSZP annyira akarta volna az összefogást, akkor egy korrekt ajánlatot tettek volna az LMP-nek, amit nagyobb valószínűséggel fogadtak volna el?
Vagy arról mit gondoltok, hogy most a szaros DK-nak több polgármesteri helyet ajánlottak, mint az LMP-nek?
Nem pont a régi baloldal van az összefogás ellen? Szándékosan olyan szánalmas, megalázó, igazságtalan ajánlatokat tesznek az LMP-nek, amit nem lehet elfogadni, hogy aztán rájuk mutogathassanak, hogy miattuk nyert a Fidesz.
"Wbiker te menekülsz a valóság lehetséges és működőképes forgatókönyvei elől"
Mert gondolkodom? Izgalmas felfogás....
"és csak úgy lazán lehetetlennek és működésképtelennek jelented ki őket"
Tehetem görcsösen is, a lényegen nem változtat.
"Egy biztos: én erre az ellenzékre nem fogok szavazni. Nem estem a fejemre. Ezért senkire nem fogok szavazni."
Puzsér, ha bp-i vagy + EP-választáson MKKP. :D Ők nem "ez az ellenzék".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!