Szerinted az EP választásokon mely pártok tudnak majd javítani az országgyűlési választásokon elért eredményeikhez képest és kik fognak rontani?
Fidesz–KDNP 49%
Jobbik 19%
MSZP–Párbeszéd 12%
LMP 7%
DK 5%
Momentum 3%
MKKP 2%
Együtt 1%
A Fidesz javít, a Jobbik lecsúszik nagyjából 10%-ra.
DK marad a fanatikus törzsközönsége miatt, a többi talán eléri a küszöböt, kivéve az Együtt, aki be sem kerül.
A Momentum is kérdéses, eléggé rezeg alatta a léc.
#1: Az Együtt már megszűnt.
A Fidesz javítani fog minimum 55%-ra. A baloldaliak és jobbikosok nagyrésze már feladta, le fogják szarni az EP választásokat és otthon maradnak, kivéve a DK-sokat, akik kb 10% körüli eredményt fognak elérni. 2014-ben is nagyon jól szerepelt a DK az EP választásokon. Az MKKP szavazók szintén nem fognak megjelenni, mert már minden bizonnyal megunták a dolgot.
Én tudom, hogy megszűnt, de mivel a kérdező felsorolta, arra reagáltam,... valóban félreérthetően.
Előző!
Ha jó lenne, akkor tegyél érte valamit! :)
Előző!
Szerintem tehetsz ennél többet is: beszélgetsz a rokonaiddal barátaiddal, megosztasz cikkeket, híreket fb-n, vagy akár jelentkezel aktivistának.
Fidesz, DK, Momentum javít
Jobbik, LMP ront
Az MSZP szerintem marad nagyjából, inkább kicsit ront.
MKKP passz, de közük sem lesz a bejutási küszöbhöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!