A Fidesznek valójában nem érdeke jobbá tenni ezt az országot?
Egy nép minél értelmesebb és gazdagabb annál nehezebb átverni, megvesztegetni, hülyének nézni.
A Fidesz tudatosan nem törekszik a jobb életszínvonalra?
A kérdésben erősen tévedsz.
A népet mindig könnyű megvesztegetni.Nem függ az életszínvonaltól.
A nyugat-európaiak torkán letolták a bevándorlást és sokuk tapsol a migránsoknak.Ez mi, ha nem agymosás?
Szerintem a tanultabb embereket is ugyanannyira hatékonyan meg lehet vezetni csak őket más módszerekkel. Akiknek ez a szakmája mindig előrébb lesznek mit azok akiket befolyásolni próbálnak.
Minden kormány próbálja növelni az életszínvonalat, mert bármennyire is fáj az emberek főleg emiatt szavaznak. Pont emiatt a jelenben éljük fel a jövőt, mert az a fontos, hogy most emeljenek aztán ha 2-3 év alatt megeszi az infláció az már nem érdekel, csak most legyen jó.
(Jó példa erre a franciáknál a sárgamellényes tüntetés az üzemanyagárak emelése ellen. Mindegy a globális klímaváltozás csak nekem ne kelljen személyesen ezért áldozatot vállalni.)
Ha a fizetések reálértéken csökkennének szerinted kit hatna meg a migránsozás?
Csak a saját életszínvonaluk növelésére törekednek.
Ezért viszont megbuktak volna a választásokon, ha nem vesznek külhoni szavazatokat! (Szerintem így is megbuktak, csak meghamisították az eredményeket.)
Szoktál te legalább néha a tényekkel találkozni?
Segítek kicsit, mert a választási adatokat tuti nem ismered.
2,6 millió szavazott közvetlenül és csak 200 ezren szavaztak levélben. Na ez a 200 ezer volt a külhoni szavazat. Amúgy a többi parlamenti pártra is szavaztak levélben, vagyis külhoni magyarként. Nekik is ott lett volna a lehetőségük, hogy szavazatokat szerezzenek tőlük. Mondjuk ha pl. nem azzal kampányolnak, hogy el kell venni a külhoni magyaroktól a szavazati jogot, a támogatásokat stb. stb. stb.
#8 és isten tudja hányan jöttek át a határon is szavazni, és akár kétszer is szavazhattak..
Nem igazán értem egy külhoni magyarnak miért kellene ide szavaznia? MI a rosseb köze van a magyar belügyhöz?
Az értelmesebb külhoni magyarok (pl. székelyek) nagy része nem szavazott, mert ők már átéltek egy diktatúrát - első kézből tudják hogy milyen is az.
Szociálisan teljesen érzéketlen a Fidesz!
Ha olyan iszonyúan nagyszerűen teljesít az ország, akkor nem sül le a pofájukról a bőr havi 92 euró nyugdíjat fizetni egy hónapra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!