Orbánék most mit akarnak valójában Cape Verde-n?
Annyira azért nem. Meg orbán úgy tudom a Seychelle szigeteken vett nyaralót, az inkább megfelel majd erre a célokra.
Nyugi! Várj türelemmel! Majd csak kihoz a ballib média ebből is valami gonoszságot! Hisz olyan jó mindenben a rossz háttérszándékot keresni. :D
(De segítek nekik: Stadiont fog építeni nekik Mészáros Lőrinc! Utána kisvasutat.)
4-5.
Akkor hogy van ez? Ellopja a pénzt a magyar emberektől? Meg a közpénzt?
Ez ám az ügyes tolvaj!!! Úgy lop, hogy a minapi HVG-ben már sokallták a béremelést, a gazdaság fejlődését a vak is látja! CSOK-ot ad... Meg autóba pótol a nagycsaládosoknak... Meg visszavásárolja az aranytartalékot... Hobbijára is jut: stadionokra, kisvasútra...
No ha ilyen teljesítmény mellett, szemmel láthatóan rengeteget lop, akkor mennyit lophattak a böszméék 8 év alatt, amikor a szoci bagázs csődbe verte az országot.
De ha tolvajnak ügyes is, a pénz eltüntetésében olyan buta! :D Cipeli azt a sok pénzt bőröndben, miközben csak egy informatikus kellene, aki fél perc alatt átutalja...
Csodálatos cikket találtam, jól összefoglalja:
7.
Na ugye, megmondtam az elején, hogy a ballib média, majd talál valami gonoszságot! :D
Csak kicsit röstellem magam, hogy a tengerentúli labancaink gyorsabbak voltak, mint a hazaiak! Eddig ez nem volt jellemző. De nem baj, majd a mieink átveszik és hivatkoznak rá, mint hiteles hírforrásra.... Vagy nem... Mert az agyhalott elvtársaknak bármi borzalmat lehet írni, de aki önálló gondolkodásra képes, már a címen elröhögi magát! :D :D :D
Pénzmosás.... 👳 Anyám borogass!!! A magyar kormány állami pénzt mos tisztára.... Értem... Aztán miért? Hogy ne kelljen adózni???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!