Milyen politikusra néztek fel a legjobban?
Figyelt kérdés
Nekem személy szerint Orbán Viktor testesíti meg az igazi államférfit. Jó kiállású, lelkiismeretes, hiteles erős őszinte politikus, akit a világ bármely államfője mély tisztelettel fogad.2019. ápr. 12. 17:27
2/4 anonim válasza:
Nekem is ő a példaképem. Európa 2. legkorruptabb országának lenni azért elég szép teljesítmény. Sokat tett a nép felemelkedése érdekében, például gondjaiba vette a magánnyugdíj pénztári megtakarításokat és befektette hasznot termelő stadionokba és kifizette belőle a gázszerelés költségeit.
3/4 anonim válasza:
Aki magasabb, mint én a 190 centimmel.
Mint pl. Orbán, aki sámlira állva tart beszédet.
4/4 anonim válasza:
Vlagyimir Putyinra nézek fel, nem sok politikus képes arra, hogy jó érzékkel megtalálja, megvásárolja a legelvtelenebb, legerkölcstelenebb hazaáruló európai miniszterelnököt, hogy rajta keresztül betelepüljön annak az országába és ezzel az EU-ba is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!