Ti melyik fideszest gyűlölitek a legjobban?
És ilyenkor mindig elgondolkozom azon, hogy vajon mennyire igaz, hogy a Fidesz az a párt és persze a szavazóbázisa, amelyik sokak szerint mesterségesen gerjesztett gyűlöletből él és tartja fenn hatalmát ?? És elgondolkozom azon is, hogy mennyivel szebb lenne egy ilyen kérdés úgy , hogy "melyik fideszes politikus a legkevésbé szimpatikus számodra", de az a helyzet hogy a gyűlölet pszichológiája az nagyon érdekes... Kíváncsi lennék, hogy a kérdező, vagy a válaszolók miért éppen azt az embert gyűlölik a legjobban, vajon az ő személyes sorsában milyen szerepet játszik, vagy játszott egyáltalán. Vagy mennyire "ismerik" , mennyire valóságosak az információik az adott emberről, vagy a tetteiről...
Én Fidesz szavazóként sosem GYŰLÖLTEM semelyik, most mondjuk ellenzékben lévő politikust, sőt akkor sem GYŰLÖLTEM őket, amikor kormányon voltak... legfeljebb nem értettem velük egyet, vagy nem rájuk szavaztam. Ezt javaslom a most ellenzékben lévő pártok szavazóinak is, mert a gyűlölet nem pálya!!! A gyűlöletet vak, a gyűlöletet megkeserít, beszűkíti az látóteret, és ami a legrosszabb, gyűlöletet szül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!