Ti melyik fideszest gyűlölitek a legjobban?
Figyelt kérdés
Én természetesen Orbán Viktort, utána Kövér Lászlót és Bayer Zsoltot.2019. jan. 23. 13:21
32/38 anonim válasza:
Igen rosszul írtam. DJ-vel kellett volna.
33/38 anonim válasza:
"De igazából az összes fideszest gyűlölöm.Egy barátommal is megszakítottam a kapcsolatot mert gyökér fideszes.A sulijában el is kezdte mindenki csesztetni,meg is érdemli"
Ennyit az elfogadásról.
34/38 anonim válasza:
Sosem lesz ebben az országban változás, mert mindenki mindenért utálja a másikat. És a gyűlölködő viselkedésével arra ösztönzi a másikat, hogy nem merje elmondani és felvállalni saját gondolatait, érzéseit, és vágyait! Felfogja ezt az ellenzék?!! Ez lenne a liberalizmus? Hogy kiutáljuk a másikat?!! Nem pont ez ellen kéne harcolnotok?!
35/38 anonim válasza:
1.kövér lászló
2.kovács zoltán
3.szíjjártó péter
4.ennek nem tudom a nevét de kopaszodó,hajbeültetéses,meg hajtetoválást is láttam már rajta,ő is szóvivő,viszonylag fiatal srác.
5.gulyás gergely
ezeket tartom a legmegátalkodottabb hazudozónak és megalkuvónak.
Meg van még egy nevetséges alkoholista dagi fideszes polgármester,újpesté,aki állandóan arról hadovál,hogy újpest a legsportosabb város és mindezt 40 kiló hájjal,malac fejjel magyarázza.
36/38 anonim válasza:
#35 mi nem vagyunk liberálisak
37/38 anonim válasza:
"#35 mi nem vagyunk liberálisak"
Akkor? Melyik pártot preferáljátok? Mik a nézeteitek?
38/38 anonim válasza:
Áder János. Valamiért nagyon irritál, hogy úgy néz ki mint egy középkori földműves paraszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!