Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért hazudják azt, hogy...

Miért hazudják azt, hogy Orbán lop?

Figyelt kérdés
Nem vszik eszre hogy az emberek nem olyan hulyek hogy ezt elhiggyek?

2019. ápr. 12. 12:20
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Lopás az is, ha nem saját zsebre dolgozik.

A zemberek érdekében kéne dolgoznia, úgy, ahogy ő is és a képviselők is felesküdtek.

Nem irigylem senkitől, de kénytelen vagyok megkérdeni, hogy a magyar polgároknak mi haszna van a mexikói templomoknak adott pénz elköltéséből?

Ha saját zsebre nem lop, az szegénységi bizonyítványa lenne, hiszen akkor legalább itthon maradna, ami a zsebünkből, nem a mi érdekünkben kikerül!

2019. ápr. 12. 16:01
 22/26 A kérdező kommentje:
Keresztenyseget tamogatja. A keresztenyseg pedig nem all mg az orszaghataroknal.
2019. ápr. 12. 16:03
 23/26 anonim ***** válasza:
54%

Veled ellentétben én értem miért fontos dolog pl. egy mexikói templom építésében segíteni a mi pénzünkből is.

Ezért vannak a választások. Akkor kiderül, hogy kik vannak többen az országban. Olyanok mint te, akiknek a kormány döntései nem érthetőek, nem tetszenek, vagy olyanok, mint én, akik értik és elfogadják.

Jelenleg mi vagyunk többen, ennyi.

2019. ápr. 12. 16:06
 24/26 Molyember ***** válasza:
53%
Még mindig nem vagytok többen, csak ezt nem tudod felfogni.
2019. ápr. 12. 18:35
 25/26 anonim ***** válasza:

Tudod mi az a Állami Számvevőszék?

Azt tudod milyen jogkörrel rendelkezett Orbán előtt? Egy olyan intézmény, amely függetlenül felügyeli, elszámoltatja a Kincstárt és a köz javára azt nyilvánossá teszi.

Tudod mi az Alkotmány? Mi volt Orbán előtt, ami alaptörvény nevet kapta. Tudod mi az a alkotmányos bíróság?

És neked a legnagyobb problémád, hogy azt állítják lop Orbán.

2019. ápr. 13. 04:41
 26/26 A kérdező kommentje:
Tudom huszonotes. Talan te is nezz utana es akkor nem sirankozol itt
2019. ápr. 16. 08:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!