Miért hazudják azt, hogy Orbán lop?
Lopás az is, ha nem saját zsebre dolgozik.
A zemberek érdekében kéne dolgoznia, úgy, ahogy ő is és a képviselők is felesküdtek.
Nem irigylem senkitől, de kénytelen vagyok megkérdeni, hogy a magyar polgároknak mi haszna van a mexikói templomoknak adott pénz elköltéséből?
Ha saját zsebre nem lop, az szegénységi bizonyítványa lenne, hiszen akkor legalább itthon maradna, ami a zsebünkből, nem a mi érdekünkben kikerül!
Veled ellentétben én értem miért fontos dolog pl. egy mexikói templom építésében segíteni a mi pénzünkből is.
Ezért vannak a választások. Akkor kiderül, hogy kik vannak többen az országban. Olyanok mint te, akiknek a kormány döntései nem érthetőek, nem tetszenek, vagy olyanok, mint én, akik értik és elfogadják.
Jelenleg mi vagyunk többen, ennyi.
Tudod mi az a Állami Számvevőszék?
Azt tudod milyen jogkörrel rendelkezett Orbán előtt? Egy olyan intézmény, amely függetlenül felügyeli, elszámoltatja a Kincstárt és a köz javára azt nyilvánossá teszi.
Tudod mi az Alkotmány? Mi volt Orbán előtt, ami alaptörvény nevet kapta. Tudod mi az a alkotmányos bíróság?
És neked a legnagyobb problémád, hogy azt állítják lop Orbán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!