Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha Vonát tilos sértegetni,...

Ha Vonát tilos sértegetni, akkor Orbánt is?

Figyelt kérdés

A legújabb bírósági ítélet kapcsán ugye.

Tehát aki O1G-zik, vagy Bayerhez hasonló kifejezeseket használ a kormányra, azt vihetik?

2019. ápr. 11. 07:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
30%

9!

Most tapintottál rá a lényegre! A szó, hogy "szerintem" a kulcsa a dolognak! Ez a te vélelményed.

Ha valaki azt mondja, hogy a kormány lop, az rágalmazás! Ha kiegészíti azzal, hogy "szerinte", akkor az vélemény. Ha kijelenti, hogy ebben a meggyőződésébem senki és semmi nem ingatja meg, akkor szerintem az az illető agyhalott, hülye. De mivel ez csak az én szubjektív véleményem, nincs ezzel különösebb gond. Szubjektivitásban nem lehet igazat tenni! Ha én az ibolya illatát többre becsülöm, jobban tetszik mint mondjuk a jázminé, nincs az a bíróság aki el tudná dönteni, hogy melyiket kéne jobban kedvelnem!

2019. ápr. 11. 09:19
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem kapjak be es nyeljek le orbant azok akik szerint egy gci
2019. ápr. 11. 09:55
 13/16 anonim ***** válasza:

Bayert azért egyszerűbb "megbüntetni", mert nagy nyílvánosság előtt teszi ezeket a kijelentéseket, ráadásul közszereplő.

Ha Orbán fogná, és minden random tüntetésen "O1G"-ző embert egyesével perelne, valószínűleg őket is elítélnék, csak nem foglalkozik vele.

2019. ápr. 11. 19:39
 14/16 anonim ***** válasza:
Én annyit gondolok a dologról, hogy az O1G még kevés lesz választást nyerni.
2019. ápr. 11. 21:55
 15/16 anonim ***** válasza:
74%

Nem nagyon ment át a lényeg, mi?

Magánszemélyektől többet kell elviselni a közszereplőknek.

Bayer viszont nem magánszemély, hanem szintén közszereplő, akinek oroszlánrésze és komoly felelőssége van abban, hogy a közbeszéd ilyen végtelenül alpári szintre süllyedt.

2019. ápr. 12. 07:31
 16/16 anonim ***** válasza:
itt minden fér eg tet vesnek szabad mindent csak a tisztességes normális embernek nem.
2019. ápr. 12. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!