Én nem tudom, de jót röhögök ezen a szardobáláson ami itthon megy :D Jobb mint egy kabaré.
2019. ápr. 11. 07:21
2/16 anonim válasza:
Nem, Vonát nem lehet így illetni,Orbánt lehet. De elég komikus, nem? Mint ötödik osztályba, amikor olyan helyen mondtuk, hogy Pistike gecc , hogy tanár néni meg ne hallja. Ígérem, ha lesz pártom akkor azt fogjuk mondani "csúnya bácsi a Orbán" ez egy nyomós érv, és emlékszem, Vona mondta, hogy nincs vitakultúra. :D lol
2019. ápr. 11. 07:30
3/16 tgt válasza:
Egy miniszterelnöknek többet el kell viselnie, mint másnak. Ráadásul Vona már nem aktív politikus. És más az, ha egy tüntetésen csúnyákat mondanak a miniszterelnökről, és más, ha egy újságíró sérteget valakit egy cikkben.
2019. ápr. 11. 07:36
4/16 anonim válasza:
Szégyenkezem hogy valaha Jobbikra szavaztam... most már ezerszer a Fidesz inkább
2019. ápr. 11. 08:00
5/16 anonim válasza:
Műsorvezetőként természetesen igen.
2019. ápr. 11. 08:02
6/16 Balogh Bence 2019 válasza:
Nem tudom miről van szó, de van különbség sértegetés, rágalmazás és kritika között, illetve az sem mindegy ki, hol és hogyan teszi.
2019. ápr. 11. 08:09
7/16 A kérdező kommentje:
Írd be gugliba az alábbi szavakat: Vona, Bayer, ítélet. Linkelni nem tudok, mert már a linket is kiszűri a trágárságellenőrző. :D
2019. ápr. 11. 08:33
8/16 A kérdező kommentje:
A kérdéses cselekmény idején pedig Vona igenis aktív politikus volt, pártelnök, akinek azért szintén kéne annyira tűrnie a kritikát, mint egy másik pártelnöknek vagy miniszterelnöknek.
2019. ápr. 11. 08:36
9/16 szántóvető válasza:
sértegetni tilos,véleményt nyilvánítani szabad.
szerintem orbán egy ge ci.
2019. ápr. 11. 09:02
10/16 anonim válasza:
O1G egy politikai vélemény, akár csak a Sorosozás.
És azokat a cikkeket akár el is olvashattad volna, ugyanis benne van az elmarasztalás oka:
„öncélú gyalázkodás és megalázás” nem élvezi a szabad véleménynyilvánításhoz fűződő alkotmányos védelmet.
Érvelése szerint bizonyos rétegeken kívül ezeknek a kifejezéseknek a használata nem elfogadható személyekre, Bayernek pedig meghatározó szerepe lehet a közbeszéd szintjének emelésében vagy züllesztésében. Az ítélőtábla másodfokú, most helybenhagyott ítélete szerint a sértés és lealázás szándéka még közszereplővel szemben sem megengedett. Az pedig, hogy mások is illetnek ilyen kifejezésekkel embereket, még nem teszi jogszerűvé Bayer magatartását.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!