Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar kormány miért az...

Magyar kormány miért az élősködőket támogatja?

Figyelt kérdés
Elgondolkodtató hogy mi értelme tanulni, keményen dolgozni amikor semmire kellő emberek ingyen házat illetve egyéb segélyeket kapnak mert van egy rakás gyerekük akikről nem tudnak megfelelően gondoskodni, tanítani,akik nem tisztelik a törvényt és a legtöbbjük még magyar embernek se vallja magát.

2019. ápr. 10. 16:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

Úgy,ahogy az előző mondja.

Vélhetően rengeteg képviselőnek nem egy lakása van,hanem több.

Ezeknek az értéke nőtt a CSOK-kal,drgábban tudják kiadni az egykulcsos adó miatt.

Kapott egy bizonyos réteg ajándékba(az adófizetők pénzén) 10 milliót,és ennyivel nőttek is az ingatlanárak.

Tehát nem kaptál semmit,ugyanolyan áron veszi meg,aki a CSOK-ot megkapja,aki pedig nem annak 1,5-2-szer annyit kell lakásra gyűjtenie.

Valójában szemfényvesztés,ugyanúgy ahogy a béremelés,amikor azt harsogják,hogy a minimálbér 60 ezerről 95 ezerre nőtt.Csak,hogy ennek mennyi a reál értéke,arról már nem beszélnek.

2019. ápr. 10. 18:30
 12/14 anonim ***** válasza:
"Boldogok a lelki szegények! Övéke a mennyeknek országa!"
2019. ápr. 10. 19:24
 13/14 anonim ***** válasza:
47%

Azért ezt legalább annyira fogalmazd át, hogy belerakod az "is" szót, mert igen engem is támogat az állam és nem érzem magam élősködőnek. Ha van pld szép kártyám, vagy egészségpénztáram, esetleg önyp, akkor már kaptam támogatást, ha egyénivállalkozó lennék komoly adóengedményeim lennének(Kata), de még kkv-ként is ott a Kiva, ott a társasági adókedvezmény és ugye a vállalkozók jelentős részét nem tudom élősködőnek tartani(amennyiben hajlandó tisztességesen adózni és nem trükközik az alkalmazottak bejelentésével).

A parazitizmusra alkalmat adó támogatások természetesen bosszantó jelenségek, de becsületes emberként is sok támogatáshoz hozzáférhetsz, ha élsz a lehetőséggel. Amit irtál nyilvén nem vettem magamra, de ha azt nézzük, akkor magam részéről már csak én is rögtön minimum 3 támogatást kapok és ha komolyabban átnézném, akkor lehet kiderülne, hogy még akár többet is.

2019. ápr. 10. 20:04
 14/14 anonim ***** válasza:
59%
Az a baj, előző, hogy amit felsoroltál, azok vagy nem az államtól eredeztethetők, vagy csak valamennyire kompenzálják a túladóztatást, ami viszont abszolút az állam sara. A vállalkozások számára is az lenne a legjobb támogatás, ha hagyná az állam őket dolgozni.
2019. ápr. 10. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!