Miért ilyen rossz a helyzet?
Egyszerűen borzasztó ami itt van. Rengeteget kell dolgozni a megélhetésért. A munkaadók kihasználják az embereket. Túlórák, alacsony fizetések, rengeteg adó. Magyarországon a dolgozó emberek semmibe vannak véve. Nincsenek megbecsülve. Az lenne a normális hogy ha valaki rengeteget dolgozik akkor olyan sok fizetést kapjon hogy csak na..
Ehelyett a kormány még rengeteg adót is elvesz a dolgozóktól. Tiszta kizsákmányolás. Az árak meg persze egekben vannak. Szörnyű..
Nem is értem ezt a sok Fidesz szavazót ,ennyire agymosottak?
Én meg azt látom, hogy ugyan emelkednek az árak és még mindig sokkal jobban lehet élni nyugaton, de azért egy normális munkahelyen bőven lehet annyit keresni, hogy kényelmesen megélj.
Az, hogy te nem értesz semmihez meg nem tanultál, amikor kellett volna, az nem az én hibám.
Nagyon tévedsz,eleget tanultam.
MSZP kormány ideje alatt jobb volt? Ja, nem. Ennyit enged a háttérhatalom.
Mutass egy nem alapító országot, akik a csatlakozás után utolérték a gazdag dzsuniós országokat. Nincsen.
Pedig elvileg az lenne a dzsunió lényege, hogy egyforma gazdag legyen mindenki.
"Pedig elvileg az lenne a dzsunió lényege, hogy egyforma gazdag legyen mindenki."
Tudom, hogy te is érted, ez csak a beetetős reklámszlogen. Dehogy volt ez bármikor is cél. A cél az volt, hogy ezt elhiggyék az újonnan csatlakozók, mert a piramis játékba mindig kellenek új belépők, hogy legyen aki finanszírozza a legfelső szinten lévőket. :)
#17: Csak szólok, hogy még mindig sokkal több pénzt kapunk az EU-tól, mint amennyit befizettünk.
Felzárkózni meg igenis fel lehetett volna, lásd Szlovákia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!