Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az IKEA hadat üzent a családmo...

Az IKEA hadat üzent a családmodellnek?

Figyelt kérdés
[link]
2019. ápr. 8. 21:09
1 2
 11/18 tgt ***** válasza:
84%

Az Ikea reklámszövege magyarul:

"A család az, akivel megosztod az ágyadat, az asztalodat, a fogkefetartódat. A család az, aki ismeri a wifi-jelszót, aki nem csinál problémát abból, hogy a fürdőszobádat használja, és a vécékefédet is. A család, aki megjön, anélkül, hogy előtte szólna, aki azt mondja, "ma este én főzök", a család, akitől otthon érzed magad. Ez természetes, nem? Természetes."

Mi ezzel a gond?

2019. ápr. 9. 06:23
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Megnéztem a cikket és a videót is. Szóval az a 888 gondja, hogy az utolsó képen feltehetőleg egy leszbikus pár van?

Szerintem simán lehetnek testvérek vagy barátnők is, akik együtt élnek.

De ha tegyük fel leszbikusok, akkor is tényleg annyira szörnyű dolog lenne, hogy erről mocskolodò cikket kell írni?

Nem rohadtul mindegy, hogy ki kit szeret? Hogy kinek ki tartozik a családjába?

Nem teljesen értem, hogy mi volt a probléma a reklámmal. Meg pontosan mi a gondja a 888-nak Svédországgal?

"Egy svéd cégtől nem is nagyon várhatnánk mást."

Tényleg magyarázza el valaki légyszíves, hogy itt mire gondolt a szerző.. Szerintem a svéd cégek eléggé jó minőségű termékeket gyártanak és az egész világon ismert sok márkájuk. H&M, Elektrolux, Volvo, Ikea stb..

2019. ápr. 9. 07:29
 13/18 anonim ***** válasza:
21%
Svédországban a családellenesség kötelező, különösen egy ilyen nagy cégnek.
2019. ápr. 9. 07:44
 14/18 anonim ***** válasza:
84%
Én nem értem. Egy szóval nem mondja ez a reklám, hogy nehogy hagyományos családot alapíts, hanem azt, hogy tök mindegy, milyen családban élsz, ha azt annak érzed, akkor az. A 888 meg elmehet a sunyiba, szennylap.
2019. ápr. 9. 13:08
 15/18 anonim ***** válasza:
82%
A 888 a következő IKEA reklámot tartaná elfogadhatónak: “Az elmúlt időszakban milliónyi bevándorló érkezett Európába. Ez VESZÉLYES!...”
2019. ápr. 9. 21:11
 16/18 anonim ***** válasza:
82%

A mai konzervativizmus szellemiségének köszönhető ez. Az, hogy csak személyeskedni és libsizni tudnak. Ha valaki szegénységbe születik az szerintük így járt, nem kellett volna megszületni vagy gátlástalanul azt mondják, hogy többet kellett volna tanulni, dolgozni. Szerintük az ember szenvedjen csak, ezért istenítik a munkát, az ember szerintük dolgozzon minél többet, ez a szellemiség meglátszik a kormány rabszolga törvényén.

Isten, haza, család posztfeudális mottó mindennél előrébb van nekik, ezért bálványozzák a szüleiket és nem kritikusak velük még akkor sem, ha bántalmazták. Annyival elintézik, hogy ettől megerősödtem és büszke vagyok rá. Tiszta Stockholm szindróma! Természetesen a rasszizmus és a homofóbia a mai konzervativizmus velejárója.

Én ennek a lezűlött, ostoba és primitív konzervativizmus "szellemiségének" üzenek hadat, mert a konzervativizmusnak a mai formája vállalhatatlan, elég megnézni a 888at és a vadhajtásokat. Ha tényleg értékes hagyományokban hinnének, mint mondjuk Platón tanításai és nem feudális baromságokat tartanának normalitásnak, akkor nem lenne semmi gondom vele, de így ebben a formában undorító.

2019. ápr. 10. 09:27
 17/18 anonim ***** válasza:
0%

16

Érdekes, hogy pont a 888-at és a Vadhajtásokat említed, azokat, akik szinte kizárólag válaszként szólalnak meg az újliberális-marxista médiák cikkeire. Vagy az embereik viselkedésére.

2019. ápr. 10. 14:28
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Nosza, legyen magyar bútorbolt Svédországban, és mi meg terjesszük ott a konzervatív nézeteket. Ja, hogy az nem megy?....
2019. ápr. 10. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!