Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az IKEA hadat üzent a családmo...

Az IKEA hadat üzent a családmodellnek?

Figyelt kérdés
[link]
2019. ápr. 8. 21:09
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
25%

Az Ikea inkább csak profitot maximalizál, tudja ki a célközönsége és azt is, hogy azoknál mivel milyen hatást lehet elérni.

Ha meg komolyan gondolják és tényleg ezek az elveik akkor az talán még szomorúbb de igazából nincs jelentősége, hogy most hisznek is benne vagy csak anyagilag éri meg nekik.

2019. ápr. 8. 21:14
 2/18 anonim ***** válasza:
72%
Csak egy reklámot készítettek.
2019. ápr. 8. 21:14
 3/18 anonim ***** válasza:
19%
IKEA? Ők árulják azokat bútornak nevezett használhatatlan cuccokat, amik maximum díszletnek jók? :)
2019. ápr. 8. 21:26
 4/18 anonim ***** válasza:
83%

1. Ez csak egy reklám, felesleges ajvekolni kedves 888

2. Ár-értek arányban teljesen rendben van az IKEA

2019. ápr. 8. 21:33
 5/18 anonim ***** válasza:
78%
Nem értem ezzel mi a gond. Maximum sekélyes, de minden reklám az. Könyörgöm, egyébként is egy olyan videóról van szó, amiben (most megnéztem) egy vécékefetartót is premierplánba nyomtak, miközben a "felháborító" leszbikus pár, igazából szemkontaktust sem tartanak. Nem olvastam volna el előtte a cikket, meg se említhetném őket, annyira érdektelen az egész.
2019. ápr. 8. 21:40
 6/18 anonim ***** válasza:
81%

888 vagyis kamu.

Meg sem nyitom.

2019. ápr. 8. 21:57
 7/18 anonim ***** válasza:
14%

Már régen. De nem is veszek tőlük semmit. Egyszer használatos, 3. világban termelt értéktelen dolgokat adnak el drágán. A tervezőik között túlreprezentáltak az egynemű párok.

A 888 legutolsó mondata lényeg, a fekete alapon.

2019. ápr. 8. 22:32
 8/18 anonim ***** válasza:
79%
Igen. Még ma hajnalban bevonul az ateista, homoszexuális droid hadsereg Szent Európába és minden hetero, keresztény családot gettókba zárnak.
2019. ápr. 9. 01:56
 9/18 anonim ***** válasza:
90%

Az ikea készített egy reklámot, ami kifejezi, hogy mindenkinek mást jelent a család. Szerintem semmi baj nincs vele. Én a párommal és a háziállatommal élek, ők a családom.

Aki a testvérével él, lehet neki a család fogalmàba ő és a tesója esik.

Aki esetleg homoszexualis, nyilván neki a saját párja a család.

Aki egyedül neveli a gyerekét, ők úgy alkotnak családot.

Szerintem teljesen rendben van, az ikea nem begyöpösödött, ennyi.

Ettől még nyilván az anya-apa-gyerek a hagyományos család modell. De a valóságban más is előfordul.

A 888 egy undorító, gyűlöletkeltő propaganda lap.

Az ikea bútorai és termékei szerintem rendben vannak. Nyilván vannak jobb minőségűek nála, de nem ennyiért. Ár-ertek arányban szerintem jó, nekem jobban bevàlt, mint mondjuk a jysk

2019. ápr. 9. 06:01
 10/18 Molyember ***** válasza:
88%

A 888 hadat üzent a józan észnek? Mert úgy látszik, a legalja, gyűlöletkeltő, gennyben fuldokló újságírást választották. Ki a rosszabb? Aki megírja ezt a szemetet, vagy aki bőszen bólogatva olvassa, mert hasonlít a lelki alkatához? Az előbbi pénzért csinálja, az utóbbi fizetne is érte.

Ez volt az első, hogy megnyitottam ezt a hányadék oldalt, és azt kaptam, amire számítottam.

2019. ápr. 9. 06:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!