El szoktátok venni a Lokált reggel a nénitől?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 8. 19:34
1/20 anonim válasza:
El.
megnézem a fürdőruhás nőt benne,borzongok egyett az első pár oldalon lévő gyalázatos és primitív hazúgságokon aztán kidobom.
4/20 anonim válasza:
#3 vagyok:
Megnéztem a lokal.hu-t, és kb 2 másodperces reakció-idővel záhattam be az ablakot!
5/20 anonim válasza:
Sajnos mi kapjuk a többi reklámújság között, ráadásul gázkazánunk van.
6/20 anonim válasza:
Amúgy hozzá szokták tűzni a mi hazánk különszámát is ha valakinek még kérdés lenne hogy a fidesz fiók ellenzék megosztó pártja e.
7/20 anonim válasza:
Kihagyom a "nemzeti konzultáció" akarom mondani kormánypropaganda bőven elég a kerti partikhoz gyújtósnak.
Szégyen hogy valaki a kezébe veszi és olvassa.
Az az átlátszó agymosás ami benne megy pfff, minimum okádnom kell.
8/20 anonim válasza:
Igen, elveszem. Általában 5-6 darabot kérek. Viszek a munkatarsaknak is, hagyok az érkezőben, itt ott egy darabot.
Minőségi újságírás, ingyen. Kiváló!
9/20 anonim válasza:
El. Nagyon szeretem a Kázmér és Huba valamint az állati abszurd rajzokat, a rejtvényeket, különösen a sudokut. Ezekkel mi bajotok van?
10/20 anonim válasza:
Képregényt, napi vesztese-nyertesét és a sport rovatot elolvasom belőle, a többi oldal pedig addig is jó grillhez gyújtósnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!