Momentum vagy MKKP? Melyiknek lesz 5%-a szerintetek?
Jelenleg ez a két párt van, akire szívem szerint szavaznék. Melyik fog nagyobb eséllyel bejutni, melyiknek lesz mandátuma?
A momentum állítólag 6,4%-on all. A kutya pàrtrol ritkán olvasok statisztikát, mindig kihagyjàk a listàbòl.
A Momentumnak nagyobb esélye van.
De én örülnék, ha mindkettő bejutna.
3# [link]
Tudom 444 fúj, meg se nyitod. De ott van benne, hogy ki készítette a közvélemény kutatást.
6,3%, rosszul emlékeztem.
A kutyákat itt sem emlìtik.
Szerintem a kutyáknak nem elég a támogatottságuk az 5%-hoz, de remélem, hogy tévedek és mégis elég lesz...
Döntsd el, hogy megkockáztatod e, hogy kidobod a szavazatodat azért, hogy növeld az esélyüket...
Én hasonló dilemmában vagyok csak LMP - Kutyák felállásban, de valszeg inkább a biztosabb LMP-re voksolok (ami amúgy 4.7%-on áll, stóval...).
Valószínűleg egyiknek sem lesz meg.
A Momentum egy fővárosi rétegpárt, vagyis ha országosan nézzük, akkor nem éri el a bejutási küszöb közelét sem.
A MKKP pedig egy viccpárt. A szavazói nem fognak elmenni egy eu-s választásra, hiszen pont azért szavaztak rájuk mert nem veszik komolyan ezt a választásosdit. Számukra semmi előnnyel nem járna ha a szavazatukat leadnák, ettől nem bukik meg a fidesz és nem is lesz MKKP-s képviselő a parlamentben vagy az önkormányzatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!