Miert hiv bayern zsolt minden ellenzekit egy szerencsétlen, nyomorult, rohadt, kis prolinak?
Az udvari bolond szolgálati lakást kapott a várban. Nem is értem miért fizet érte.
Ő csak a dolgát végzi.
A kettes válaszoló nagyjából lefedte a valóságot. Bayer pszichológiai elnyomásokkal és komplexusokkal küzd, ahogyan nagyon sok átlagember is az országban. Ezt próbálja levezetni, ellensúlyozni a viselkedésével, ami amúgy is szörnyű, annak fényében pedig, hogy egy újságíróról és érdemrendet viselő emberről beszélünk egyszerűen minősíthetetlen.
A viselkedési pártállása pedig valóban a volt urasi felmenőihez és azok elbukásához vezethető vissza. Ismertem régebben Bayer volt feleségének az apját egy borászatot üzemeltet, ő nagyon hasonló komplexusokkal küzd és neki is a felmenői urasági részből származnak, hasonló lefutással és ő is hasonló világnézettel él. Ő is mindenkit lenéz, mindenki csicska proli, minden nézet ami nem az övével azonos az eltaposandó, mindenki farok, mindenki hülye, csak az történhet a világban amit ő mond stb. Nem láttam már 10 éve, úgyhogy nem tudom mi lehet vele azóta, de különösebben nem is érdekel ami talán jobb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!