Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért akarja fodor féle...

Miért akarja fodor féle századvég állami irányítás alá vonni a facbookot? Mi lesz már még itt? Arc felismerő kamera mint kínában? Elegem van már ebből a diktatúrából. Szerintem aki józanul látja a dolgot látja hogy baj van.

Figyelt kérdés
[link]
2019. ápr. 3. 19:33
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
30%

Kedves Kérdező!

Kétharmad ügyében nézz utána a törvényeknek, eredményeknek és a szokásoknak!

Miről beszélsz te szerencsétlen?????? Elmebt az eszed? Vagy csak szelektív vagy??

Te a pártlistára leadott szavazattal foglalkozol, holott egyéniben a fidesz-kdnp 90%-ot kapott. (Néhol nagyon durván elverve az összes többit)

Ráadásul, voltam szavazni! És láttam a szavazólapot! Ott volt olyan, hogy fidesz-kdnp .... és sok-sok párt.... Nekem, nem olyan szavazólapot adtak, hogy csak 2 párt/pártszövetség volt rajta: fudesz-kdnp, kontra ellenzék....

Sőt! Olyan se volt rajta, hogy MHM!!!! Pedig bent vannak a parlamentben és az ellenzéki csürhétől elhatárolódnak.... Ennek függvényében mi a véleményed és a matekról?

(A korábbi eredményekre ki sem térek... Se az unióban megszokott koalíciós erőlködésekre)

2019. ápr. 3. 20:42
 22/31 A kérdező kommentje:
Na es a kdnp es a kereszteny kultura nezopontjaval hogy egyeztetheto ossze kiszolgaltatott roma emberek holokausztot idezo megalazasa a foldesur pocs altal?
2019. ápr. 3. 20:58
 23/31 anonim ***** válasza:
23%

22.

Nyugodj meg; ha megmondod hogy hogyan legyen összeegyeztethető, meg fogjuk írni neked. Jó?

2019. ápr. 3. 21:06
 24/31 A kérdező kommentje:
Mondjuk egy szelsojobbos part szimpatizansaitol mit varnek. Menjetek csak salvinihez.
2019. ápr. 3. 21:25
 25/31 anonim ***** válasza:
21%

Az ékezet nélküli karaktereid sokat elmondanak arról, hogy honnan írkálsz. Nem itthonról az tuti, úgyhogy nem csoda hogy fing*d sincsen a valóságról.

Persze ettől még nem kellene ilyen alpári marhaként megnyilvánulnod.

2019. ápr. 3. 21:33
 26/31 anonim ***** válasza:
15%
Belőled kiindulva az ellenzékiek zöme tényleg ilyen gyökér lehet.
2019. ápr. 3. 21:36
 27/31 anonim ***** válasza:
0%

25

Bocsáss meg, de a billentyűzet a világon bárhol átállítható. Csak akarat kérdése, és néhány mp. baloldalt alul.

2019. ápr. 3. 21:50
 28/31 anonim ***** válasza:
43%

Pontosan. Miért is nincs neki magyar karakterekre állítva? Gondolom most nem akarod megmagyarázni, hogy a magyar karakterekkel nem tud angolul levelezni vagy hasonló, mert körbe röhöglek.

2019. ápr. 3. 22:13
 29/31 A kérdező kommentje:
Soros Gyuri bacsi nem ekezetek utan fizet mint toni bacsi. :(
2019. ápr. 3. 22:31
 30/31 anonim ***** válasza:

Tessék megnyugodni, nincs itt semmiféle diktatúra, és valószínűleg nem is lesz, a kínai arcfelismerő rendszertől nagyon-nagyon messze vagyunk, egy ilyen rendzser kiépítése meghaladja mind a költségvetés teherbíráát, mind az erre nekik most rendelkezésre álló IT apparátus szakmai tudását :-)

Amúgy is nagyon nehéz lenne megvalósítani, amit a G. Fodor javasol, több okból is. Egyrészt ezt maga a cég nem fogadná el, és az ő egyetlen válasza az lehetne, hogy az egész felületet elérhetetlenné teszi ott, ahol ilyesmi szabályozást szeretne egy ország, különösen egy ilyen, piaci értéket az ő mércéjükkel nézve nem kimutatható országban, mint a mienk. Ennek nem a FB, hanem a kormány látná a kárát, csak nézd meg a netadó ötletelést, ez ennél durvább megmozdulás lenne. A nyomorban élők miatt senki nem megy az utcára, de ha a mindennapi torrentedről van szó, vagy arról hogy akkor hova posztold a senkit sem érdeklő kajafotóidat, hát az már azért mindennek a teteje, még bele is bukhatnak. Viccesnek hangzik, de nem hiszem, hogy megpróbálnák akár csak megszondáztatni is ezt.

A másik dolog meg az, hogy a Facebook egy üzleti vállalkozás, ami ad egy platformot arra, hogy bárki odamocskolhasson bármit. Namost. Ha én csinálok egy ilyen platformot, és oda regisztrál valaki, az úgy játszik ott, ahogy én azt hagyom, mert az enyém, és mondjuk nem szeretném, ha a laposföld hívők, vagy a migráns simogatók, vagy a migráns rugdosók (vérmérséklet szerint) ott tomboljanak, nyilván amelyik nem tetszik, azt kib**om a **ba.

Ez nem egy újság, hanem egy közösségi tér, ha úgy tetszik egy rendezvény, egy fesztivál, ahol a szervezőknek nem tetsző elemeket a biztonsági őrök ki fogják dobni, ez van.

Senki félre ne értse, nekem nem tetszik a FB cenzúra, de egy állami cenzúra még inkább nem tetszene, sajnos nem bízom a vezetőink objektivitásában és abban sem, hogy a kormány (a mindenkori, nem csak ez) az igazság teljes megismertetésére törekedne.

2019. ápr. 3. 23:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!