Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Feláldoznád az életed a Hazáért?

Feláldoznád az életed a Hazáért?

Figyelt kérdés
2019. márc. 30. 21:27
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
nem
2019. márc. 31. 03:10
 22/26 anonim ***** válasza:
0%
Én csak a Doktor Miniszter Elnök Úrért áldoznám fel, mert ő olyan hatalmas és sexy! ♥
2019. márc. 31. 03:10
 23/26 anonim ***** válasza:
Katonák egy háborúban ált. a hazájukért indulnak harcba, de nem azzal a gondolattal, hogy nekik kell meghalni érte, hanem azzal, hogy másoknak, az ellenségnek! Hogy vállalnám-e azt a kockázatot... az már más kérdés és talán az a helyesebb! Van az a helyzet, amiben valószínűleg vállalnám, de ebben nem ilyesmi a változó, hogy kényszer ez vagy sem, hanem, hogy mi múlhat rajta! Elnyomás, idegenek uralma, családom épsége, ilyesmi... Nehéz kérdés, nem lehet rá válaszolni én úgy gondolom. A helyzet tudná eldönteni, én nem tudom saját magamról miként reagálnék, sosem voltam még csak kicsit sem hasonló súllyal bíró helyzetben!
2019. márc. 31. 09:07
 24/26 anonim ***** válasza:
És te kedves "adott" kérdezö?? Te feláldoznád? Vagy ugy véled, hogy ezt a kédést felteszed sürüen és ettöl hazafi vagy?
2019. márc. 31. 09:33
 25/26 anonim ***** válasza:
Persze, a kérdés adott, hogy hetente kiírogasd a vitakeltésre szánt sz.rodat.
2019. márc. 31. 11:48
 26/26 Alex Fly ***** válasza:
2019. márc. 31. 12:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!