Nagy magyarok! Ti mit tettetek a hazáért, az országért?
"Vettek olcsó sört a közmunkás fizetésből."
Na itt a rossz példa! Drága Csíki sört kell venni a nemzeti közmunkás fizetésből!
Részt vettem a kötelező ünnepségeken. Kisdobos voltam, vártam az úttőrői előléptetést, de a "rendszerváltás" ('89) miatt elmaradt.
Mit tettem? Diákként megjelentem a kötelező ünnepségeken, és elolvastam a nyári szünetben az Egri Csillagok című könyvet 5 osztályos voltam. Megtanultam rengeteg hazafias verset, Szózat,Himnusz,
Mit tettem a hazáért? Egy csomó dögunalonra pocsélkoltam a drága időm!
Olyanok nincsenek, hogy nagy magyarok, bár imádom Magyarországot, a régi történelmi Magyarországot, a magyar népet.
Erdélyi vagyok, és magyarságból soha nem hagyom el Erdélyt. Nem fogok Magyarországra költözni, itt fogok családot alapítani, arra tanítom gyermekeimet, hogy ők is itt alapítsanak családot. Úgy gondolom, hogy Erdély visszakerülhet Magyarországhoz, ha a magyarság szaporodik és megmarad Erdélyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!