Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a FIDESZ védi hazánkat,...

Ha a FIDESZ védi hazánkat, akkor egyesek miért nem rá szavaznak?

Figyelt kérdés

Jelenlegi korunkban az Európai országok legnagyobb problémája a migránsválság. Naponta több ezer bevándorló érkezik ide jobb életkörülmények miatt.

Természetesen ezek a migránsok NEM háborús övezetekből érkeznek, csupán azért jönnek ide, hogy az országokban letelepedjenek - hiszen itt jobb az élet. Brüsszel arra kötelezné a tagországokat, hogy KÖTELEZŐ jelleggel fogadjanak be migránsokat.

Ki akarna itt migránsokkal élni? Tudjuk, érkeznek olyanok is akik bűnözők, terroristák. Ki akarni ilyet látni hazánkban?

Esetleg ki akarná, hogy közeli rokona terrorcselekmény áldozata legyen?

Orbán Viktor (fidesz) poltikáját támogatom. Megépítette a kerítést, így MEGVÉDTE hazánkat az illegális bevándorlóktól. Már nem tudnak erre se jönni a bevándorlók, azt gondolom Európa is megköszönhetné Orbán Viktor védelmét. Most pedig, Brüsszel ellen szólt, kimondta: mi NEM kérünk a migránsokból!

Teljes mértékben az ő politikáját támogatom, megvédte hazánkat ez a kormány. Aki nem a Fideszre szavazott milyen indokot tud felhozni? Az összes többi párt beengedné a migránsokat Orbán Viktoron kívül

2019. márc. 28. 17:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Kérdező, a kérdés jogos. HA VÉDI! Látod, te is feltételes módban meszélsz. Akik nem rá szavaznak, tudják, hogy nem védi, hanem kirabolja. És tudják, e kettő között mi a különbség.
2019. márc. 28. 19:20
 12/18 anonim ***** válasza:
Fizetett szánalmas provokátor, jelentettem a kérdést.
2019. márc. 28. 19:39
 13/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm #2

Többé nem szavazok rájuk.

2019. márc. 28. 20:22
 14/18 anonim ***** válasza:
0%

"Jelenleg az egészségügy milliószor nagyobb probléma, mert minden nap meghalnak emberek a kórházakban tapasztalható, nem megfelelő higiéniából adódó fertőzésekben."

Én eléggé sokat voltam már kórházban mégsem kaptam el fertőzést, sőt szerintem elég kevesen halnak meg emiatt. Ez ilyen gyakorikerdesek kormányfikázó szintű duma.

2019. márc. 28. 21:21
 15/18 anonim ***** válasza:
Mert egyesekkel nem lehet akármit megetetni.
2019. márc. 29. 19:50
 16/18 anonim válasza:
Nem védi. Mese az egész hazavédés. Már annak is rossz nevezni.
2019. márc. 30. 14:45
 17/18 anonim válasza:
Orbán nagyobb bűnöző mint az összes mingráns együttvéve
2019. márc. 30. 21:56
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem tudom. Valószínűleg nem látják mekkora veszélyben van országunk és egész európa a migráncsoktól. És azt sem hogy nől a kereskedelmi forgalom az előző év azonos időszakához képest és már alig, sőt nincs is munkanélküli mert mindenki dolgozik 150e+ft-ért. Soha nem látott mértékben növekedett a gazdaság és a GDP... Szerintem ezek az emberek nem olvasnak és nem látnak elég kormánypropagandát nem gondolod?
2019. márc. 30. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!