Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Itt a Jobbikosok nem tudnak a...

Itt a Jobbikosok nem tudnak a bőrükbe férni?

Figyelt kérdés
Vegyetek példát a Jobbikról a parlamentben,egész normálissan viselkednek..,én rosszabbra számitottam!Kellemesen csalódtam bennük,de ti nem változtatok itt semmit a választások óta..,csak a Fidesz szavazókkal és Orbánnal vagytok elfoglalva,hogy szapuljátok őket!Mire jó ez,hogy ilyen sötét kérdéseket tesztek fel??Csak a Jobbikot járatjátok le ezzel a viselkedéssel ami itt folyik,más véleményét már el sem tudjátok fogadni sőt szánalmasnak nevezitek csak mert Fideszes és nem úgy látja a dolgokat mint ti!Felkéne végre nőnőtök már,mert ez gyerekes!
2010. júl. 3. 21:05
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Ok,peace:D

Én nem vagyok homár a gárdaalkulásra valahogy kiváncsibb leszek,mint ezekre a homokosokra!:@ Kiváncsi vagyok,hogy lesz e összeütközés a Jobbik szimpatizánsok és a homárok között!Sztem rendőrből lesz holnap ott a legtöbb:D

2010. júl. 3. 22:25
 12/13 anonim ***** válasza:
Ja, én is így látom. Persze, nem tartalak homárnak, ez csak egy kis poén akart lenni... (Lehet, hogy nem túl jó.)
2010. júl. 3. 22:28
 13/13 A kérdező kommentje:
No problem!
2010. júl. 3. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!