Itt a Jobbikosok nem tudnak a bőrükbe férni?
Hát ez az.
Bekerültek oda és ülnek a seggükön, csendben vannak azokkal szemben, akik megnyomorítanak minket.
Lényegében olyan teakör lett belőlük, mint amilyen a többi párt is...
Én is szapulom folyton a fiddereseket, és én sem vagyok jobbikos, mert elvetem a pártokrácia minden formáját :D
De amúgy ez most miért baj? nem lehet szapulni a fideszt ?
A jobbikot is szétszedtétek alaposan a választás előtt és közben.
Nincs semmi baj ezen az oldalon a jobbikosokkal. Ugyanúgy elmondják a véleményüket, mint mások, sőt a fideszeseknél korrektebbül. Fideszestől én már megkaptam, hogy komcsi vagyok, hogy MSZP-s vagyok, ha meg jobbikossal vitatkoztam, mindig a témánál maradtunk, sose minősítgettük egymást. (Én egyébként semmilyenes vagyok, talán közel a Jobbikhoz, de ott is utálok sok mindent.)
Szegény Orbánt meg azért szapuljuk, mert ő kormányoz. Mivel mondjuk nem Schiffer András kormányoz, ő ritkábban jön szóba. És tessék elviselni, hogy a nagyszerű rendszerváltó forradalmi kormányunk és annak vezére nem jön be mindenkinek. A szavazóknak csak 53 %-a szavazott rájuk.
A Jobbik parlamenti és egyéb szereplése egy más kérdés. Nem hiszem, hogy a párt szempontjából túl jó lenne, hogy nem voltak túl átütőek a parlament első pár napját leszámítva. Ez majd még kiforrja magát, de ha így marad, az elszürküléshez, népszerűségvesztéshez vezethet. A Jobbik azzal jött fel, hogy mindenféle akciókkal, szokatlan beszólásokkal felhívta magára a figyelmet. Mondjuk holnap is lesz egy újabb gárdaalakulás...
Kérdező! Szent a béke!
Amúgy meg ez most már egy még újabb gárda, figyeld majd, érdekes lesz! De ne hajolj el, nem menj át a közeli meleggyűlésre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!