Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Itt a Jobbikosok nem tudnak a...

Itt a Jobbikosok nem tudnak a bőrükbe férni?

Figyelt kérdés
Vegyetek példát a Jobbikról a parlamentben,egész normálissan viselkednek..,én rosszabbra számitottam!Kellemesen csalódtam bennük,de ti nem változtatok itt semmit a választások óta..,csak a Fidesz szavazókkal és Orbánnal vagytok elfoglalva,hogy szapuljátok őket!Mire jó ez,hogy ilyen sötét kérdéseket tesztek fel??Csak a Jobbikot járatjátok le ezzel a viselkedéssel ami itt folyik,más véleményét már el sem tudjátok fogadni sőt szánalmasnak nevezitek csak mert Fideszes és nem úgy látja a dolgokat mint ti!Felkéne végre nőnőtök már,mert ez gyerekes!
2010. júl. 3. 21:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
68%
Én szoktam szapulni a fiddereket nem a jobbikosok.
2010. júl. 3. 21:08
 2/13 anonim ***** válasza:
10%
jobbikkostól mit vársz ?
2010. júl. 3. 21:08
 3/13 anonim ***** válasza:
51%

Hát ez az.

Bekerültek oda és ülnek a seggükön, csendben vannak azokkal szemben, akik megnyomorítanak minket.

Lényegében olyan teakör lett belőlük, mint amilyen a többi párt is...

2010. júl. 3. 21:09
 4/13 anonim ***** válasza:
83%
Figyeld meg azt, hogy minden Fidesz szapuló kérdést egy Jobbikot szapuló kérdés előz meg!!! Ti kezditek, nem a Jobbikosok. :))
2010. júl. 3. 21:10
 5/13 A kérdező kommentje:
Ez egy játsztótér...,nem lehet itt semmit komolyan venni!!
2010. júl. 3. 21:12
 6/13 anonim ***** válasza:
80%

Én is szapulom folyton a fiddereseket, és én sem vagyok jobbikos, mert elvetem a pártokrácia minden formáját :D

De amúgy ez most miért baj? nem lehet szapulni a fideszt ?

A jobbikot is szétszedtétek alaposan a választás előtt és közben.

2010. júl. 3. 21:35
 7/13 A kérdező kommentje:
Szapuljatok csak,már úgyse lehet titeket komolyan venni ezekután!De legalább kúlturáltabb formában és okosabb érvekkel mert néha olyan blődségeket olvasok mind kérdésben és válaszban hogy az valami döbbenet!
2010. júl. 3. 21:41
 8/13 anonim ***** válasza:
81%

Nincs semmi baj ezen az oldalon a jobbikosokkal. Ugyanúgy elmondják a véleményüket, mint mások, sőt a fideszeseknél korrektebbül. Fideszestől én már megkaptam, hogy komcsi vagyok, hogy MSZP-s vagyok, ha meg jobbikossal vitatkoztam, mindig a témánál maradtunk, sose minősítgettük egymást. (Én egyébként semmilyenes vagyok, talán közel a Jobbikhoz, de ott is utálok sok mindent.)

Szegény Orbánt meg azért szapuljuk, mert ő kormányoz. Mivel mondjuk nem Schiffer András kormányoz, ő ritkábban jön szóba. És tessék elviselni, hogy a nagyszerű rendszerváltó forradalmi kormányunk és annak vezére nem jön be mindenkinek. A szavazóknak csak 53 %-a szavazott rájuk.

A Jobbik parlamenti és egyéb szereplése egy más kérdés. Nem hiszem, hogy a párt szempontjából túl jó lenne, hogy nem voltak túl átütőek a parlament első pár napját leszámítva. Ez majd még kiforrja magát, de ha így marad, az elszürküléshez, népszerűségvesztéshez vezethet. A Jobbik azzal jött fel, hogy mindenféle akciókkal, szokatlan beszólásokkal felhívta magára a figyelmet. Mondjuk holnap is lesz egy újabb gárdaalakulás...

2010. júl. 3. 21:43
 9/13 A kérdező kommentje:
Ok,semmi probléma,lehet vitatkozni,csak fogadjátok el egy fideszes véleményét is,és ne oltsátok le rögtön,csak mert más a véleménye!A gárdalakulásra kiváncsi leszek mert nem tudom mikortól él a törvény,de büntetik ha valaki gárdagúnyát ölt magára,lehet még nem hatályos... Mindenesetre elmegyek megnézni,röhögök egy jót:D
2010. júl. 3. 21:52
 10/13 anonim ***** válasza:

Kérdező! Szent a béke!

Amúgy meg ez most már egy még újabb gárda, figyeld majd, érdekes lesz! De ne hajolj el, nem menj át a közeli meleggyűlésre!

2010. júl. 3. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!