A bevándorláspárti Fidesz szavazókat nem zavarja, hogy teljesen hülyének vannak nézve?
Gondolok itt pl a tegnapi eseményekre, amikor is Orbán azt mondta, hogy önmagukat függesztették fel, holott 190-en a felfüggesztésre szavaztak. Ezek után persze a kormánymédia is egyből dicshimnuszokat kezdett el zengeni, hogy micsoda óriási sikert ért a Fidesz.
Komolyan, egy kicsit már kezdem sajnálni a szavazóikat, hogy egy komplett idiótáknak vannak beállítva a saját pártjuk által.
A Fidesz elé azért írtam a bevándorláspárti jelzőt, mert ugye ők valójában azok, mégha a híveknek az is van beadva, hogy már mi aztán anti bevándorlásellenesek vagyunk :)
#1, #3-nak:
Ütőképes pártot az Orbáni játékszabályokkal? Nem is lehet.
Tudod mi lesz majd az ütőképes, hamarosan? A formálódó, pártfüggetlen, civil ellenzék!
Majd annak magyarázd a politikát! Qrvára nem fogja érdekelni!
Bocs, az anti szót nem akartam írni :D
Valóban nincs egy ütőképes párt a másik oldalon se, ezt jól látod. Bajban lennék, ha most kellene szavaznom.
Mi abban a marhaság, hogy a Fidesz bevándorláspárti?
Ők fogadtak be titokban migránsokat, meg több tízezer kötvényest, most meg ugye a venezuelai "magyarokat".
Az utóbbival nekem személy szerint nincs bajom, meg azzal se, hogy a kötelező 1300 embert befogadták.
Azzal van bajom, hogy titeket, fideszes szavazókat néznek hülyének, és ez még imponál is nekik sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!