Elismert lovagkeresztes író, egy becsületes, művelt értelmiségi aki sokat tett hazánkért. Én személy szerint felnézek rá és büszke vagyok honfitársam sikerire. Nem fér a fejembe, mégis miért fröcsögnek ennyien ha róla van szó?
"művelt értelmiségi" - Hát ha ebben az országban egy művelt értelmiségi úgy nyilvánul meg ahogy ő, akkor tényleg kulturális válságban van ez az ország.
2019. márc. 21. 19:42
5/29 Alain Delon válasza:
Azért, mert a kocsma törzsközönségének becsületére válna az az ocsmányság, amiket kiokád a száján ez a selejtes sejtképződmény (utóbbi szó tőle származik).
2019. márc. 21. 19:44
6/29 anonim válasza:
Megint egy trollkérdés?
Egyébként nem is tudom... Mit lehet Bayerben szeretni?
2019. márc. 21. 19:51
7/29 anonim válasza:
Mert ostobák és irigyek az emberek
2019. márc. 21. 20:03
8/29 anonim válasza:
"Azért, mert a kocsma törzsközönségének becsületére válna az az ocsmányság, amiket kiokád a száján ez a selejtes sejtképződmény (utóbbi szó tőle származik)."
Nagy Blanka jobb?
2019. márc. 21. 20:06
9/29 anonim válasza:
20:06: Nagy Blankánál is ott van a Fidesz ötös számú párttagkönyve?
2019. márc. 21. 20:20
10/29 anonim válasza:
Amíg bayer zsolt nemkapta meg a lovagkeresztet azt gondoltam hogy ez a lovagkereszt egy komoly kitüntetés, de mióta bayer zsolt megkapta már tudom hogy ez egy mindenkinek adható hitvány fecni ami semmit sem ér.
bayer zolt a Magyarság szégyene, az ilyen jellemtelen mocskos emberek a levegőt sem érdemlik meg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!