Orbán Viktor a gyűlölettel megváltoztatta a emberekben a migránsokról kialakult képet?
Mit jut eszébe az embereknek amikor azt a szót hallják hogy migránsok?
Egyedülálló arab barna bőrű kannibálok bűnözők erőszakos veszélyes rossz emberek nő erőszakolók fertőző betegségekkel rendelkezők segélyen élő dolgozni nem akaró vadállatok.
A Orbán média csak a migránsok rossz képét mutassa az embereknek azt már nem mutassa hogy migránsok között családok is vannak éhező gyerekek és nők akik csak jobb életre vágynak , de a fidesz hideg szívvel vissza akarja toloncolni őket a szegénységbe a nyomorba a háborúba.
Nem Orbán a gyűlölködő, hanem az Ellenzék.
Akinek van egy kis esze, és figyeli a megszólalásaikat, nyilatkozataikat, könnyen észreveszi, hogy az Ellenzék az, aki megállás nélkül csak lázít és gyűlöletet kelt.
Orbán tiszteli az ellenfeleit is, mindig illedelmesen, türelemmel beszél róluk. Amikor az Ellenzék nevetségessé tette magát a Parlamentben még decemberben, ő azt is higgadtan, szó nélkül tűrte.
Orbán nem csak a "rossz" képet mutatja a migrációról, hanem a valóságost.
Nyugat Európa napjai meg vannak számlálva, ezt ő is tudja, előre látja, mert bölcs, és okos.
Elvei vannak, azokhoz ragaszkodik.
Az Ellenzék a gyűlölködő, nem Orbán.
12# Kérdező!
Tehat az 56-os "migránsok" zöme szerinted semmirekellő, büdös, koszos, kultúrát nem ismerő tömeg volt????
Mert a kettőt össze se lehet hasonlítani, olvass már utána.
Menj egy kicsit Berlinbe Párizsba Londonba, nézz szet, aztán irogass hülyeségeket.
13 neked elgurult a gyógyszered?
Nyisd már ki egy fidesz lapot.
Ömlik ki belőle a fidesz média gyűlölete és bármelyik ellenzéki politikus aki kicsit is veszélyes rájuk az azonnal kap egy minimum 1 hónapos nevetséges hazugságokból álló fröcsögést.
Meg milyen hozzáállás az hogy az olyan médiának ami nem a fidisz tulajdona annak azt válaszolja orbán fek nyúznak nem nyilatkozom.
És az a válasza az ellenzéki politikusok által feltett kérdésekre akik a szavazók 51%át képviselik hogy boldog karácsonyt.
Az egész ember egy rosszondulatú gonosz arrogancia.
Az egy szerencsétlen (és lásd, mégis hatásos) dolog, amikor a veszély jelzését gyűlöletkeltésnek állítják be! Logikátlan és mégis működik.
Szerintetek, ha a közútkezelővel szemben pert indítanék gyülöletkeltés miatt, akkor megnyerném? Hisz, lakott területen kívül lépten, nyomon kiteszi a vadveszélyt jelző tábláit! Csak még azt kell eldöntenem, kit gyűlöl? A vadat? Ami összetörheti, az én autómat (vagy másét)? Mert a vad "kultúrája" olyan, hogy nem tiszteli az enyémet és a Kreszt! Pedig nem minden vad tör össze autókat!
Netán engem gyűlöl a közútkezelő, mert az utat közlekedésre használom? Vagy az illetékes vadásztársaságot?
Mert valakit biztosan gyűlöl, hisz a vadak felbukkanására, az abban rejlő veszélyekre figyelmeztet! Még ott is ahol (én!) évek óta nem láttam egyet sem.
De láttam már ettől durvább táblát is:
"Vigyázz! A kutya harap"
És ott volt a kerítésen belül tényleg egy kutya! Mindennapos hétköznapi gyűlölet egy befogadott lénnyel szemben? Apropó! A kutya a kerítésen belül volt. Eszembe sem jutott, hogy a gazdája azért tette ki a táblát, hogy meggyűlöljem a kutyát. De ha mincs kerítés, nincs tábla, senki nem figyelmeztet, ám megharap a kutya, akkor kit lehet okolni? Engem, aki tudom, hogy nem minden kutya, nem mindenkit harap meg? A kutyát? A gazdáját? Vagy a közösséget, akik mindent elkövetnek azért, hogy a figyelmeztetés ne kerüljön köztudatba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!