Mi lenne az ellenzékiekkel, ha Orbán lemondana?
Figyelt kérdés
Elveszne a kedvenc hobbijuk. Kit szapulnának reggeltől estig?2019. márc. 21. 07:05
1/14 anonim válasza:
Semjént. Ha lehet, az még nagyobb gyógykezelt, mint a mostani.
2/14 A kérdező kommentje:
És akkor olcsóbb lesz a benzin?
2019. márc. 21. 07:09
3/14 anonim válasza:
Természetesen attól függ, mit csinálna és ki lenne az utódja. Meg persze Orbánt is, ameddig csak helyre nem sikerülne hozni amit tett, tehát úgy 10-15 év.
4/14 anonim válasza:
"És akkor olcsóbb lesz a benzin?"
Természetesen igen. Ha lecsukod azt, aki magasan tartotta az árat, aztán csökkented a benzin adóját, akkor a benzin ára alacsonyabb lesz.
5/14 A kérdező kommentje:
Miért mit tett orbán amit 15 év helyrehozni?
2019. márc. 21. 07:17
6/14 A kérdező kommentje:
Mi a baj, csak nem a szemed koze talaltam?
2019. márc. 21. 07:20
7/14 anonim válasza:
Nekik ahhoz nem kell 15 év, fél év alatt szét tudjàk kúrni egy kormányzati ciklus eredményeit. Na de ilyen veszély jelenleg nem fenyeget.
8/14 anonim válasza:
Kérdés azt állítja, hogy minden ellenzéki csak szapul és semmi mást nem tesz.
Ez így provokáció és hamis.
9/14 anonim válasza:
"Mi a baj, csak nem a szemed koze talaltam?"
És én? :)
10/14 anonim válasza:
#8 nullát akármennyivel osztjuk el, akkor is 0 lesz a végeredmény, tehát nem tudnák szétverni a kúrmány "eredményeit".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!