A magyarok miért ennyire munkamániások?
Amikor az utcán megyek, akkor is erről hallom beszélni az embereket, meg a vénasszonyok is ezt kérdezgetik az ismerőseiktől, hogy "na, oszt hol dógozol?" vagy "a fiú dógozik már?", "na, jól teszi ha dóugozik".
A rokonaim is folyamatosan ezt kérdezgetik, hogy dolgozok-e már, miért nem dolgozok, meddig tanulok még. Meg ha valaki fiatal létére éppen otthon van délelőtt vagy az utcán sétál, akkor a hüledező, felháborodott tekintetek a nyugdíjasoktól, hogy hát ez vajon miért nem dolgozik. Még egyszer az orvosnál is megkérdezte az asszisztens tőlem, hogy miért délelőtt mentem, nem dolgozok?
Szerintem ez már rohadt idegesítő és szánalmas, az sem jó ha valaki nem dolgozik, persze ez többnyire nem saját döntés, hanem egyszerűen sehova nem veszik fel, de a munka felmagasztalása sem szerencsés, főleg ismerve a magyarországi munkakörök többségét (kb. betanított munkás, segédmunkás, eladó-pénztáros, raktáros és ügyfélszolgálatos ).
Balázska, attól, hogy leírod több felhasználóról ugyan azt, még továbbra is egy lusta, semmirekellő, munkakerülő, szűz fiúcska maradsz..
Nyomorék.
Én pl. nem vagyok munkamániás. Erre mit lépsz?
Először inkább lektoráljátok le a tüntizős molinókat! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!