Hogyan lehetne tudatni a világgal, hogy a magyarok nagy többsége utálja és mélységesen elítéli a Fidesz kormányt?
Miért akasz hazudni a világnak erről?
A magyaroknak nem ítéli el mélységesen a többsége a fideszt és nem is utálja. Te érzel így és ez magánügyed. Nem tűnt még fel neked, hogy a világ kicsinykét nagyobb annál, hogy érdekelje az a pár magyar akinek ilyen hozzád hasonló epeömlése van?
Úgy lehetne elhitetni ha végre sikerülne nyernie valamelyik másik pártnak, de amikor a második párt 20%-ot ér el. (Most már még kevesebb lenne)
A Fideszt támogatja a magyarok több mint fele jelen állapot szerint, ha folytatja az ellenzék a mostani "munkáját" akkor 4/5-el fog tarolni 2022-ben a Fidesz, így amit mondasz teljesen alap nélküli.
Aki jobban utána néz külföldön, az láthatja, hogy a magyarok fele nem a kormányt támogatja. Illetve a választások tisztasagarol is sok infó van fent.
Ahogy mi sem gondoljuk komolyan, hogy mondjuk az oroszok, brazilok, törökök nagy része kormány párti. Ezekben is rengeteg normális, értelmes ember él. Nem ítéljük el őket kompletten a beteg diktàtoruk miatt.
Minket sem ítél el kollektíven egy értelmes külföldi. Hiszen látja a statisztikàkat, több millióan nem támogatjuk a kormányt.
Én láttam már több külföldi riportot a helyzetről és mindenhol azzal kezdték hogy megnyerték ezt a fura választást 48%al és viccesen hozzátették hogy ez mo n 7 millióból 2 milliót jelent.
Szóval tudják ők szerintem.
Kedves kérdező szerinted hány olyan ország van ma ahol az emberek többsége elfogadja a jelenlegi kormányzatot? A legtöbb Európai országban az első választási fordulókban a vezető pártok 25-40%-ot szereznek és vagy második fordulóban megy az átszavazás vagy hosszú ideig keresnek koalíciós partnereket. 2014 EU-s választáskor a Fidesz EU-s szinten a 2. legkedveltebb párt volt, egy máltai után. Nem vagyok Fideszes de a 45-50 százalékos permanens támogatottsága Európában nagyon jónak számít.
Két szomszéd: osztrákoknál a vezető párt 31 százalékot szerzett, a szlovákoknál 2016-ban 28 százalékot az első párt.
Kijavítalak kérdező, a magyarok többsége fidesz párti, vagy egy jelentős inaktív, aki sosem szavaz, a maradék pedig eloszlik néhány párt között.
Van még ezek után kérdésed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!