Az ellenzékiek miért nem veszik észre, hogy a Fideszt nem lehet leváltani?
Le lehet azt váltani, de én inkább belgiumba mentem el 8000 euróért dolgozni. A fidesz szavazók kb 600 ezren vannak, mellé még ukrán , román, török, kínai lófasz, plussz a csalás...
Sanyargasson tizeket ez a gusztostalan tolvaj törpe! 120 nettó robotolásért? Otthon egy normál élet havi 500 ezer huf.
Várom a nagyszerű javaslataidat, hogy lehet leváltani őket.
Koplárovics Béci
Van egy olyan mondás, hogy az álmodozás az élet megrontója.
Még csak autokrácia van, de jó úton halad a rendszer a diktatúra felé.
Igen, eléggé az.
Mivel a Fityesz minden szabályt magára szabott, fölvásárolta a médiát, mindenhova a saját pártkatonáit ültette és módszeres karaktergyilkosságokat követ el bármely ellenzéki politikussal szemben, aki kicsit is vetélytárs lehet, így sajnos kijelenthetjük, hogy még egy darabig maradnak. A tavalyi választás lett volna az utolsó esély a leváltásukra, de ehhez össze kellett volna fognia a teljes ellenzéknek DK-tól az MSZP-n, Momentumon és Jobbikon át mindenkinek, és minden körzetben visszalépni úgy, hogy csak a legerősebb ellenzéki jelölt maradjon, a szavazókat pedig arra kérni, hogy őt támogassák, hiszen a közös ellenség megvolt.
De még ha sikerült volna is, akkor is káosz lett volna, mert nem volt egy erős párt, aki tényleg el tudná vezetni az országot.
Két lehetőség van a Fidesz bukására: az egyik, ha Orbánnal történik valami. Nélküle ugyanis fejetlenül szétesne a párt. A másik, ha az emberek végre megunják, összetömörülnek és elzavarják őket. Egyik sem túl esélyes, de ha mégis megtörténik, nagyon remélem, hogy az egész bagázs szigorú elszámoltatásban fog részesülni: vagyonelkobzás, hosszú börtön, közügyektől való végleges eltiltás, stb. Köztörvényes bűnözők ülnek ma a parlamentben!
"Én normáisnak érzem magam, és 8000 euróból tudok annyit félrepakolni, hogy lakást vegyek 2 éven belül. Otthon a gusztustalan fészek álca támogattás megy. Itt miért nincs támogatás, mert simán tud venni a keresetéből bárki..."
Nem neked írtam, hanem leginkább a kérdezőnek és azoknak akik teljesen normálisnak tekintik az egypártrendszert, sőt még támogatják is.
Számomra felfoghatatlan (bár értem), hogy 30 évvel a rendszerváltás után, hogy voltunk képesek megint ide jutni, illetve a pofám folyamatosan leszakad, ha ilyeneket olvasok mint ez a kérdés. Amikor konkrétan arról tesznek az emberek tanúvallomást, hogy számokra a demokrácia az konkrétan nem jelent semmit, és önként nevetne mondanak le alapvető jogaikról.
Részemről már beletörődtem, mert április közepén én is külföldre költözök, viszont akkor sem tudom elfogadni azt, hogy 3 évtized alatt konkrétan ugyan oda értünk vissza ahonnan kiindultunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!