Mire fel vonja meg a kormány az ellenzékiek fizetését?
A kormány már mindent megtehet? Gyakorlatilag ha akarják bárkinek bármennyi fizetését elvehetik.... Miért nem a nép dönthet ilyesmiről?
Magukat soha meg sem büntetnek. Sőt a helyettes államtitkárok fizetését most emelik fel jól....
klasszikus válasz: "miért nem a nép dönthet ilyesmiről?" dehát döntöttek...újabb 2/3-ot adtak a fidesznek.
én se a fideszre szavaztam, de miért kell állandóan ezen hisztizni...igen, k_rvasokat keresnek feleslegesen...az ellenzéki képviselők is. tehettem volna őket idézőjelbe is, mert semmit nem képviselnek, csak balhéznak, mint az óvodások.
az a baj, hogy sem az ellenzék sem a kormány nem akarja ellátni a feladatát, a fejünkre nőttek, a pozíciójukat megszilárdították, mert hagytuk...szóval mostmár lehet megenni, amit megfőztünk. jó étvágyat mindenkinek.
Kérdező!
Ha te bemész a munkahelyedre és ott nem csinálsz semmit, hanem valami iránti nemtetszésedet kifejezendő még a többiek munkáját is zavarod, akkor veled mi történik?
Nemcsak pénzbüntetést fogsz kapni (kártérítés a kiesett időért), hanem kivágnak onnan, mint a huzat.
Eléggé kevéssel úszták meg!
Év elején volt olyan gyulos amire az egész kormánypárt nem ment be és számtalanszor van ilyen ha nem fontos kérdés van napirenden....
Nem tettek eleget a kotelezettseguknek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!