Hogy ünnepeltétek a március 15-öt?
Trollkérdés.
Március 15-én semmilyen "magyar foci meccs" (sic!) nem volt a tévében.
Azt kell mondanom, nagyon jó troll vagy, elsőre ez ugyanis nem látszik trollkérdésnek. 10/10
Viszont trollkérdéseknek semmi keresnivalója itt.
11#
Azért a kokárdát fosnak nevezni nem sok magyarságtudatról és intelligenciáról árulkodik.
Én felutaztam Budapestre , meg akartam kajálni a kedvenc éttermemben , de nem tudtam bemenni , mert átalakítás alatt volt.Bementem egy török étterembe és háromnegyed áron adtak egy fél kebabot.Ezután elmentem a kedvenc cukrászdámba , és ettem egy csokis sütit.
Elfoglaltam a szállásomat , hívtam egy prostit , kétszer szeretkeztünk.Közben megkérdeztem , hogy mit csinált tegnap este , erre azt válaszolta , hogy nem emlékszik , mert tegnap bespeedezett és beginázott , kb 24. órája nem aludt.
Ezután a Rudán Joe koncerten voltam ,kicsit berúgtam , énekeltünk.Tizenegy fele átmentem egy felnőtt szórakozóhelyre , ahol egy vörös csaj levetkőzött és szeretkezett kb. 10 pasival , miközben 30 - an nézték.Én is csak néztem.Egy vendég a csajával bezárkózott egy kabinba , néha beengedtek egy-egy pasast és különböző dolgokat csináltak.Érdekes hely ez a Budapest .
Ezek után a szállásomra mentem és lefeküdtem aludni.
Azt hiszem , hogy méltó módon töltöttem el a nemzeti ünnepet , sok kokárdás emberrel találkoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!