Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kire szavazzak májusban az EP...

Kire szavazzak májusban az EP választáson?

Figyelt kérdés

Azt fontolgatom, hogy ink. el sem megyek. Mondom ezt úgy, hogy pár éve legszívesebben kötelezővé tettem volna a részvételt a választásokon.

Fidesz kiesik, rablóbandára nem szavazok.

Jobbik kiesik, semmi vonzó nincs bennük.

Radikális, volt jobbikosok kiesnek.

DK +Feri kiesik.

LMP szimpatikus volt, 1 éve csibeharc megy a pártban, ink. nem.

Momentum... ehhh nem köszi.

MSZP-t ink. nem említem, a PM-t se nagyon.

Liberálisok? Jó vicc.

2019. márc. 16. 19:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
9%

Én az MKKP-ra fogok szavazni. Egyik párttal sem tudok jelenleg azonosulni, de nem szeretnék otthon maradni és a fidesz malmàra hajtani a vizet a közönyösségemmel.

Aki meg még mindig azt hiszi, hogy a fidesz megvéd a migránsoktol, a többi párt meg a nyakunkra hozza, az gondolkozzon légyszi kicsit. A fidesz engedett be több tíz ezer migránst eddig. Akármelyik ellenzéki párt kerülne hatalomra, egyik sem merne kiallni a migráció mellett, egy ilyen országban, ahol éveken keresztül ment a gyűlölet keltes.

Nem a migráció a legnagyobb problémànk, amennyit esetleg be is kéne fogadni a kvóták miatt, nem oszt nem szoroz, a Fidesz jóval többet beengedett már.

2019. márc. 17. 07:02
 12/17 szántóvető ***** válasza:
42%
ne akarj vitát generálni kérdésnek álcázva.akire akarsz vagy nem szavazol,majd eldöntöd.
2019. márc. 17. 08:13
 13/17 A kérdező kommentje:
Olyan kérdést írok ki, amilyet akarok, nem nincs hozzá semmi közöd. Ha nem tetszik, lehet tovább menni.
2019. márc. 17. 09:40
 14/17 szántóvető ***** válasza:
23%
én pedig akkor és oda írom le a véleményemet amikor akarom ill ahova tetszik.a kérdésed a nem megválaszolható kategóriába tartozik,ráadásul ekézed az összes pártot.
2019. márc. 17. 10:43
 15/17 anonim ***** válasza:
52%

én bármelyikre szavazok, aki nem fidesz

"Akarsz e az országba migránsokat vagy sem? És ezt úgy mondom, hogy nem vagyok fideszes!"

Migránsokat egyedül eddig csak a fidesz telepített be. Kár ezzel menteni őket...

2019. márc. 17. 12:41
 16/17 anonim ***** válasza:
24%

Fideszre még akkor is ha valaki mondjuk önkormányzati szavazáson nem rájuk X-el, itt kötelező!

Orszáng biztonsága és jövője a tét.

2019. márc. 17. 15:40
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
Én Gyurcsány Ferencre fogok, csak ő mentheti meg Európát!!!!! Szavazz Te is.
2019. márc. 17. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!