Csak szerintem süllyedt nagyon mélyre már ez a dolog?
Egyébként én sem értek egyet ezzel az O1G dologgal, de az O1G kokárda még mindig jobb egy pár fokkal, mint amikor a miniszterelnök felveszi a kokárdát, és a nemzeti ünnepen mocskolja ilyenolyan köntösben Brüsszelt, Sorost, vagy bárkit. Mert ez csak politikai haszonszerzés.
Azt meg szögezzük le, hogy ellenzék =/= O1G. Nem sok O1G-ző ellenzéki politikust látok.
Ha inkább szavazol az egészségügyet, oktatást és független tudományos életet (is) tönkretevő Fideszre, akkor gratulálok.
"Én nem vagyok Fideszes, de ezerszer inkább a Fidesz, mint ezek a dedósok."
Akkor Fideszes vagy, miért szégyelled?
Hát az oktatással súlyos gondok vannak, lehet itt olvasni 1-2 kommentet, akiről lerí, hogy pénzért vettek érettségit.
#6 #12 mennyi volt? sokba fájt? ezért kell magasabb minimálbér?
Na de.
Az egészségügyet és az oktatást nem (csak) a Fidesz tette tönkre, az MSZP SZDSZ ugyanúgy mélyen benne volt a dologban.. én személyszerint már várom a Centrum kórházat.
Az oktatásra meg igen, rengeteg pénzt kéne költeni. Megfelelő helyet teremteni a diákoknak a tanuláshoz. pl nem ősrégi P4-es meg C2D-s gépeken kéne tanulni.. főleg nem programozást.. meg az omló vakolat..
Alapvetően a tananyag is kuka és az óramenet is. Ergó elkéne felejteni a 120 éves porosz módszert.
A fiam iskolája most az egyik szakképzési centrumhoz tartozik. Még soha az iskola életében nem volt ennyi forrás a fejlesztésre, az informatikai eszközökre, egyebekre, mint most. Az iskola teteje azonban beázik, mert az 50 éves épület ilyen nagy karbantartására soha nem volt pénz. Most arra is lesz. Csak az 100 millió forint.
Ezt az iskolát most 1-2 éven belül megcsinálják. De minden iskolára egyszerre nincsen ennyi pénz.
A libsi szó használata pontosan megkülönbözteti a mai neoliberálisokat (akik magukat liberálisoknak hazudják) azoktól akik valóban liberálisok a szó valódi és eredeti jelentése szerint.
Csak mert nem azt a megkülönböztetést használják, mint te, még pontosan értik a különbséget.
Az O1G-vel az a helyzet, hogy fájó, de nagyon is igaz!
Mi más lenne egy olyan politikus, aki tele pofával migránsozik, miközben ezrével szabadítja a nyakunkra - jó pénzért - a migriket...
És O1G úgy hazudik mint egy sebesült katona!
(és én meg nem vagyok ellenzéki)
Az az igaz, hogy O1G!
Tőled függetlenül...
Te érdektelen vagy.
Igazság szerint O1G és politikája süllyedt le egy olyan szintre, amelyet épeszű és egészséges lelkű ember már nem tud feldolgozni.
Az O1G nem "vicces". Az O1G a kíméletlen, megbotránkoztató és meghökkentő valóság. O1G túllépte a a határt, megszegte a játék íratlan szabályait. O1G mindent egy lapra tett fel.
O1G-t csak O1G módszerével lehet eliminálni. Ezt a játékot már nem lehet tiszta módszerekkel, az íratlan szabályokat betartva végigjátszani. Nem lett volna szabad, hogy idáig eszkalálódjon a helyzet. De eszkalálódott, mert nem vettük komolyan a veszélyt.
Nehéz idők jönnek. Csúnya idők. De ezen most túl kell esnünk, hogy aztán ezt a hibát soha többé ne kövessük el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!