Miért mondják sokan, hogy a Fidesz kisajátította a kokárdát?
Igen. Pártvonatkozást adtak neki az MSZP képviselői és nem a fidesz!
Én fiatal vagyok, de pont azért nem teszem fel a kokárdát, nem is fogom mert az a benyomásom a fideszesek hordják, véletlenül sem akarom, hogy összekeverjenek velük.
Ez részben személyes tapasztalat, részben pedig hogy állandóan úgy állítják be, hogy aki magyar és az ország érdekeit nézi az csakis fideszes lehet, semmi más, a magyarok náluk vannak. Hát én ebből nem kérek.
"A "polgári oldal" szervezeteken felülálló összetartozását kifejező mozgalmat még jóval március 15. előtt, 2002 februárjában a Professzorok Batthyányi Köre közreműködésével indították el. A professzorok kokárdával együtt osztogatott felhívását Orbán Viktor szegedi kampánynyitóján minden résztvevő megkapta, a Magyar Polgári Együttműködés Egyesület a közszolgálati televízióban reklámozta, hogy a nemzeti érzelmű választók a szavazásig viseljék a szalagot."
Oké, akkor nem sajátította ki, értem én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!