Milyennek tartottátok Orbán Viktor beszédjét?
Figyelt kérdés
Szerintem kifejezetten jó volt.2019. márc. 15. 11:38
1/13 anonim válasza:
Egy csipetnyi sorosozás, illegális bevándorlás kellett volna bele, de legalább a brüsszelezés megvolt!
2/13 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszett.Profi politikus.
3/13 anonim válasza:
Nemértnie nagon sokk nem lennie polski tolmaccs az unnepen. Dea nembaj 35000 igyis joljött.
4/13 mindentudó99 válasza:
Végre nem volt Soros Brüsszel és migránsok. Csak némi utalás. Véletlen odakerülhetett valaki a közelébe tanácsolva hogy elég lesz már. Unja a nép.
6/13 anonim válasza:
Lemaradtam róla.
De most is szavanként olvasta vagy végre összefüggően beszélt?
7/13 anonim válasza:
Összefosta magát, csalódott vagyok hogy megalkuvó sunyi módon nem állt ki az elvei mellett nyíltan.
9/13 anonim válasza:
Megint felolvasta a valaki által megírt beszédet? Elvárható lenne legalább ilyenkor, hogy a saját gondolatait adja vissza, és ne egy felolvasóvá zülessze le egy olyan posztot, amit miniszterelnökségnek neveznek. Sokkal hitelesebb, sokkal őszintébb, ha nem támaszkodik írásokra, elharsogta amit megírtak neki, ezt hívjátok
"Orbán Viktor beszédjének" Ennél sokkal többre képes, és többre is tartom, hinnie kell magában, mert hit nélkül nincs keresztény Magyarország.
10/13 anonim válasza:
Nagyszerű beszéd volt, államférfihoz méltó!
Szép volt Miniszterelnök Úr! Hajrá Magyarország, hajrá magyarok, hajrá Izrael! CSAK A FIDESZ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!