Lehetséges, hogy összejöhet egy jó politikai karrier nekem, hogyha?
Figyelt kérdés
Nemzeti érzelmű, jobboldali vagyok és Pécsen vagy Szegeden elvégzem a jogot. Belépek egy pártba, vagy előtte még az ifjúsági szervezetébe is. Van kiállásom, meg tudom győzni az embereket, tisztába vagyok az értékrendemmel. Egy támogató szükséges vagy sem?2019. márc. 13. 18:33
2/7 A kérdező kommentje:
#1 Miért nem?? Mert, ha baloldali vagyok, akkor igen??!! Ez, így véleményem, szerint hülyeség... A jobboldali, nemzeti érzelmű emberek már sokat tettek mindenért és mindenkiért...
2019. márc. 13. 18:47
3/7 anonim válasza:
Elég volt már 8 év a neoliberális jobboldali,munkavállalókat megszorongató politikából
4/7 anonim válasza:
Igazabol jobboldalikent van eselyed igen. Eleg volt a baloldali uralombol 1947tol 2010ig.. akar mennyire sz@r is az Orbani NER, meg mindig jobb, mint a baloldal.
Magyarorszagnak csak akkor van jovoje, ha elsosorban nemzeti erzelmu, masodsorban politikusok iranyitanak. A langyi nemzetgyilkos liberalizmusbol eleg volt. En is gondolkodok hasonlo dolgokon, szinten jobboldalikent. Szerintem egyebkent erdemes minel elobb belepni az ifjusagi szervezetebe.
Sok sikert! :)
5/7 anonim válasza:
Nincs szükség se nemzetekre,se határokra,úgyis világállam lesz egyszer
6/7 anonim válasza:
Nagyon szep allad lehet, de altalaban a karikaturakon vannak nagy allak..
7/7 anonim válasza:
"Egy támogató szükséges vagy sem?"
Egy támogató?
Ki vagy te, gyurcsány?
SOK támogató kell, sok-sok szavazó! Nélkülük nem mész semmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!