Tényleg Orbán Viktor és a Fidesz kormány hozta a legtöbb szégyent eddig az országra?
közelmúltban aligha
a rákosi idők esetleg?
A szálai-kormány azért eléggé rossz megítélésű volt, szerencsére ott még nem tartunk.
A közelmúltban pedig a fidesz, ami a nemzetközi megítélésünket leginkább rontotta. Mielőtt valaki megrációt kiált, már az egész migrációs mizéria előtt is padlón voltak ilyen szempontból.
Szerintem ez az elmúlt 30 év maga egy szégyen volt, egy félresikerült rendszerváltás. Igen, egy demokratikus átalakulás történt, csak az embereknek nem mutatták meg, hogy miért jó egy igazi demokrácia.
Az meg, hogy Európa 4. és az EU legfejletlenebb országa, mint elfogulatlannak is nem hihető. EU-ban is kapásból tudnék mondani fejletlenebb országokat. Lengyelország, Szlovákia keleti részei, Bulgária, Románia, Horvátország azon részei, ahol a turizmus nem olyan jelentős. Európáról már nem is beszélek... Ukrajna, Szerbia, Bosznia és Hercegovina, (É)-Macedónia, Montenegró, Albánia, Koszovó, stb... nekem azért ez a fejletlenségi sorrend eléggé hihetetlen, még úgy is, hogy kritikus vagyok sokszor a kormányzattal szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!